من برام جای سئواله اون دسته از دوستان که وقتی یه تحلیل درست ارائه میدی بعدش اطلاع رسانی میکنی برای تحلیل های بعدی و میان دیسلایک میدن نمیفهمم من . خدب داداش من ده بار اعلام میکنم تحلیل میذارم برای اینکه شما اگه میخوای توی کوتاه مدت سود کنی تکلیفت رو بدونی والا که توی بلند مدت همه میدونن بیتکوین به کجا قراره برسه . باز دمتون گرم من انچه شرط بلاغ بود باتو گفتم . تو یا پند گیر یا …
لطفا شما توجهی به این دیسلایک ها نکنید، شما نیتتون خیره و خیلی ها ازش استفاده میکنند
اولا که دمت گرم تحلیل میدی خدا عزیزانت رو حفظ کنه
داداش یکی از ایراداتی که شما داری
خیلی سنگین تحلیل مینویسی
خیلی فنی مینویسی
داداش ساده و روان و خلاصه بنویس
خیلی از افراد اینجا نمیفهمن چی میگی شما
اقای بختیاری معظم
درود بهش میفرستم از همین جا
ایشون بسیار روان ساده مینويسن که یه بچه 7 ساله همه متوجه میشه
شمام لطفا بیخیال اینجور نوشتن بشو.
زنده باشی..دمت گرم..کار خودتو انجام بده..ما پیگیریم..منتقد با سواد و بی سواد زیاده.یاعلی
من عاشق تحلیلاتم ادامه بده هیچی از بازار سرم نمیشه اما حرفاتو متوجه میشم از بس کامله
سلام خسته نباشید یه سبد معرفی کرده بودین آقای صادقپور هر چی گشتم ندیدم لطفا دوباره بفرمایید.سپاس:rose:![]()
امیدوارم تحلیل هاتون همین طور علمی و عالی ادامه داشته باشه
بابت تحلیل ارز سویی هم ممنون که درخواست بنده رو قبول کردید تشکر
سلام جناب صادق پور عزیز
در وحله اول ضمن تشکر از شما و سپاسگزاری برای زحمات و ابراز لطف شما نسبت به هموطنان گرامی خود. این نکته را هم مد نظر داشته باشید که خود برنامه هم خودکار لایک و دیس لایک انجام می دهد (که جای تعجب دارد) در کل قطعاً احتیاج به یادآوری به شما نیست که طرف حساب کار زیبای شما خداوند منان هست نه لایک امثال من، مجدداً سپاسگزارم
گوه تو بخور نمیخواد واسه ما تحلیل کنی کاربلدی گلیم خودتو از اب بکش بیرون
سلام دوست عزیز و گرامی .
من توی صفحه تحلیل هام یه تحلیل قرار دادم که توش تمام اصطلاحات رو به طور کامل توضیح دادم . اگه یه کم وقت بزارید برای خودتون هم خوبه ممکنه یه جایی بدرد بخوره . چون من معتقدم خود یادگرفتن تحلیل نمودار برای هنه لازمه . باز سپاسگذارم از شما
باسلام جناب آقای صادقپور،وقتتون بخیر ،یه راهنمایی کنید آیا هولد کردن ارز هارمونی خوبه یانه؟