پس از شکستن سقف کانال حمایتی که ۹۹۵۰۰ بود و اونم بصورت محکم شکسته شد قطعا برای تست مقاومت اصلی بیت کوین که ۱۰۸ هزار دلار هستش در حال طی کردن مسیر هستیم
با تست دوباره ۱۰۸ اصلاح کوچکی خواهیم داشت و سپس ثبت ATH جدید کمی بالاتر از ۱۰۸ یعنی ۱۱۰ هزار
بنده طی نموداری روند بیت کوین را برابر الگوی چند ماه گذشته ترسیم نمودم و در قسمت تحلیل ها بارگذاری کردم و نظر من اینه که نقطه ۱۲۰ هزار دلار رویت و در اون کانال توقف ایجاد بشه تا آلت کوین ها بتونند صعود مرحله دوم را تشکیل نمایند.
یکی هست میگه ریزش تا کانال ۷۰ را پس از ثبت ۱۰۲ داریم دلیل این حرفهای کودکانه شما چیه و با چه منطقی به این نتیجه رسیدی ، آیا حرفهای پیتر برنت و یا تحلیل گران دیگه را عنوان میکنی ، من چند روز پیش گفتم پیتر برنت تحلیلگر بزرگ و مطرحی بود در زمان گذشته ولی الان بخاطر سیاست کثیف جیب پر کنی ، تحلیلهای چند ضلعی برای منافع خودش و بزرگان دیگه علل الخصوص صرافی ها عنوان میکنه و همین موضوع باعث شده که دیگه اون فرد زمان گذشته نباشه و تحلیلگران جوان جویای نام جای ایشون را بگیرند و بدون هیچ چشم داشتی می تازند.
برادر شما فصل را اشتباه در نظر گرفتی ما در فصل تابستان کریپتو هستیم و امکان بارش برف نیست شاید کمی هوا خنک بشه ولی گرمای بازار دوباره به اوج خودش میرسه و اینو بگم ریزش تا کانال ۷۰ یعنی پایان بولران و فکر کردی که بعد از این ریزش شما ، بازار برمیگرده به نقطه ۱۲۰
پس از این تصورات و توهمات غلط در این فصل بازار خارج شو و برو تکلیف مدرسه را انجام بده که امتحانات میان ترم هستش.
روزهای داغی در ژانویه به جهت فاندامنتال بازار در انتظار هستش و با خیال راحت مسیر صعودی را در پیش داریم.
الان جناب بختیاری جناب بختیاری میگین ولی تا یه ذره پایین میره همه مینویسن بختیاری کجاست و هزاران حرف ،مردم ایران نان به نرخ خورترین مردم دنیا هستن چون مثل آفتابگردان دنبال منافع میگردن ،داداش دمت گرم با تمامی تحلیلهات خرید کردم و راضیم
P
تحلیلگر نیست
رابطه خوبی با سنگ پا داره
پوست کلفت(p)
تحلیلگر بایستی روند آینده را تشخیص بده نه اینکه صبح بگه ۱۱۸ هزار در دسترسه بعد ازظهر بگه سقوط به ۷۱ هزار
درسته بیت به کانال ۷۰ هزار سقوط میکنه اما بعد از سقف های جدید
بیت قابل پیش بینی نیست ، لطفا به حرف هیچ کس اعتماد نکنید
و با پولی که احتیاج ندارید وارد بازار شوید