شما که من میدونم کی هستی اگر دهنت رو ببندی و از این صفحه بری همه از دستت راحت میشن، اگه فروختی اینجا نیا چرت و پرت نگو، با کدوم اسمت بهت بگم نیا!!! تو واقعا بیمار روانی هستی خدا شفات بده آقای سالاری،سعید،cnz،مشاور اقتصادی ارز دیجیتال، سحر، کاربر تازه وارد و… هزارتا اسم کاربری داری چقدر تو بدبختی، میدونی تا پیام میزاری من قدرت تشخیص دارم که خودت هستی میدونم خودت هم فهمیدی این قضیه رو. میدونی چرا بدبخت و حقیر هستی و بیمار روانی هستی ، چون یک سر به پیام های قبلی خودت بزن و یک نگاه به پیام الانت بکن!!! مثل بچه ها که هر دم یک چیزی میگن هستی، ثبات روانی نداری. اصلا تو تومی نداری که بخوای بفروشی یا اگر داری بلانسبت دیگران مثل خ … تو گل گیر کردی و در ضرر هستی وگرنه اگر فروخته باشی هر روز نمیای اینجا پیام بزاری ، به اندازه سر سوزن از ارز دیجیتال نمیفهمی، هم خوب ارز رو میگی هم بدش رو با چندتا اکانت، که ارز به هر طرف رفت با اون اکانتت بیای ادعای تحلیلگر بودن و عاقلی بکنی. دستت یکساله برای من رو شده. با حرفات باعث میشی افراد تازه کار دچار ضرر بشن البته اگر وجدان داشتی و انسان میبودی این کارا رو نمیکردی.
فروختی برو دیگه چکار به مردم داری کسی را دلسرد نکن تو که فروختی اینجا چکار می کنی.همچون میگه تجربه مردم فکر میکنند تحلیلگری.برو روی ارزی که خریدی نظر بده