نگهداری ۱ میلیارد تومان ارز دیجیتال: کیف پول تراست و پیشنهاد کیف پول سخت افزاری

سلام به همه
میخواستم بدونم ایا عقلانی هست ۱ میلیارد تومان ارز دیجیتال رو در کیف پول تراست نگهداری کرد ؟ به نظر شما ممکنه مشکل پیش بیاد ؟ و سوال بعدی اینکه کدام کیف پول سخت افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
Ledger nano x ?
Ledger nano s ?
Terezor model t ?
Keepkey ?
Bitbox02?
Coldcard mk3 ?
کدام رو پیشنها میکنید ؟ و من از کجا بخرم مطمین باشه ؟ اخه میگن بعضی هاشون هک شده و بعد واریز پول بهشون پول شما دزدیده میشه

دوست عزيز هر ولتي كه نصب كني. براي هر ارزي private key. به شما ميده. كه حتي اگه ولتت پاك بشه يا گوشيت گم بشه هم شما از طريق شبكه بلاك چين ميتوني ارزتو بازيابي كني و اصلا بلايي سر پولت نمياد اگه ولت قوي استفاده كني هم امكان هك شدنش نزديك به صفره

خوب من نظر شما رو راجب کیف پول تراست متوجه نشدم میدونم میشه ریکاوری کرد اما ایا انقدر اوکی هست که ۱ میلیار پول بشه نگه داشت داخلش ؟ امکانه اینکه هک بشه چقدره ؟ یا اینکه ایران رو تحریم کنه اخه من بدون وی پی ان همیشه واردش میشم . از اونجایی که ایران تو باینانس تحریمه ایا ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
ممنون از توضیهات شما

من جای شما بودم دوتا لجر میگرفتم و سرمایمو داخلشون میزاشتم.چون یه کیف پول کمی ریسکه

چرا ریسک داره الان میلیون ها دلار رو تو یک کیف پول نگه میدارند ۱ میلیارد که چیزی نیست من دنبال کیف پول مطمین هستم