زمان مناسب برای انباشت آلت کوین‌ها

بنظرم حوالی اسفند باید منتظر رشد آلت کوین ها باشیم

همچنان آلت کوین انباشت کنید بالاخره روزهای خوب هم میاد

سامان داداش هکت کردن یا واقعا متحول شدی ؟

داش سامان هر روز بهتر از دیروز… تغییرات مبارک

بلاخره داری کم کم درست میشی،ولی به نظر من از اواسط بهمن شروع میشه ،

سامان خودتی واقعا ،خدایا شکرت

آفرین بهت سامان جان :blush:

مسیر درست رو پیش گرفتی دیگه هیچوقت تو بازار صعودی سمت معامله شورت نرو :pinched_fingers::rose:

اگر منظورت از رشد آلتها اینکه ارزها به قیمت دوماه پیش برسند و یه ۵۰درصد هم شاید بیشتر بشند،که هیچ حرفی باقی نمیمونه و میگیم هر چیزی احتمالش وجود داره،اما اگر واقعا چنین تفکری داری که به معنی حقیقی آلت سیزن مربوط بشه، شما پالس محکمی هستی که‌ نمایانگر فریبه، وقتی شما اینچنین شدی واقعا جای نگرانی هست،من توی این بازار فقط به یک نفر اونم چندماه پیش گفتم: (عین همین جمله)، من به هر کسی نمیگم موفق میشی ولی شما حتما موفق میشی،
الانم طرف همین‌جاست و اتفاقا کامنت هم که میذاره واقعا لذت میبرم،
شما هم تقریبا از نگاه و خوانشی که از کلیت بازار دارم آگاهی و با همون دیدگاه به اون دوستمون وعده ی پیروزی رو داده بودم و احتمالا همین لحظه و در همین شرایط شاید جز تک و توک افراد پیروز بازار باشه، البته که لازم به ذکره که بیت کوین هم نداشته!! حالا هم به شما قول میدم یک روزی همين جمله شما و شخص خودتو رو مثال خواهم زد،
اون دوست موفق و پیروز هم اگر اشتباه نکرده باشم، اکانت کریپتو کارنسی باشه، واقعا کامنتهاش رو میخونم لذت میبرم، (البته که هرکسی که سخن سنجیده و معقول بگه لیاقت داره شناخته بشه)

سپاسگزارم دوست عزیز من همیشه پیگیر پیامهای شما وگشتاپو عزیز هستم ، شاید از این بازار به اونچه که مدنظرم نرسم ولی حداقل اینه که از مطالب شما که در جهت اگاهی مردم سرزمینم هست نهایت قدرانی رو دارم واستفاده می کنم