آیا دوج به ۱۰ دلار می‌رسد؟

سلام بچه ها اینی که میگن دوج احتمال داره به 10دلار برسه واقعیت دا ه؟؟ هر چه با خودم حساب میکنم اگه بشه 10دلار مارکت کپش میشه بالای یک تریلیون؟؟؟ بعدا اصلا دوج توکن سوزی داره لطفا کسی که اهل فن هستش بگه میشه یا نه این علی مارتینز اینا رو هم ول کن میبینین قیمت میگن ولی از ما کتش اصلا صحبت نمیکنن خودش جای شک داره بیت با اون عظمتش دونیم تریلیون این بعد با ده دلار بشه یک ونیم تریلیون یکی که سواد درست درمون داره با دلیل بگه تا همه استفاده کنن

دوست عزیز
تو این بازار همچی امکان پذیره
به یک باره دیدم ارزایی که به لعنت خدا نمیارزیده
1000 درصد پامپ کردن

هر لحظه ممکنه ورق برگرده…

سلام من این حس شرد شدید رو ندارم لااقل تو این چند سال نمیشه..
من ۴۰٪ پرتفوم دوجه آرزومه حرف شما بشه ولی عقلانی نیست.. شاید در چهار ساله آینده نهایتا بتونه۳.۸ رو تاچ کنه که به نظر من بازهم نشدنیه و تکنیکال قطعیتی نداره.. شما روی ۱ دلار حساب باز کن اگه شد فوق العاده میشه.. سوده های چند ده برابری برای ارزای بالای رنک ۵۰۰ هستش..
امیدوارم هممون سود خوبی کنیم..

من چندین بار دیگه گفتم دوج شاید بره رو ۱۰ و ۱۲ ولی نمیشه و بازار قدرت پذیرش دوج ۱۰ یا۱۲ دلاری رو نداره میره تا اونجا ولی به نظر من رو اون قیمت نمیمونه شاید یه چند روزی رنج بزنه و برمیگرده رو یک دلار و نهایت۲ دلار و پول رو از یه عده میگیره و میده به یه عده دیگه و برمیگرده همون طور که تو سال ۲۰۲۱ رفت تا اوج و بعد برگشت و خیلیا تو اوج خریدن و الانم فقط چون دلار رفته بالا به قیمت ریالی اون موقع رسیدن وگرنه از لحاظ دلاری به پول خودشون هنوز نرسیدن اینبارم اینجوری و مارتینز هم بر اساس دوره های قبل اینو گفته و من از دوستان خواهشمندن اگر خدا کرد و روزی رفت رو ۱۲ و نخریده بودن دیگه نخرن