باید منتظر صعود باشیم و فروشنده نباشیم

درود بر دوستان عزیز
تازه اومدم کامنت خوندم و متوجه شدم چقدر صبورم و از چند سال قبل هولدر بعضی از ارزها که یکیشم هارمونیه هستم و در یک سال اخیر و الانم هر پایینی میزنه خیلی خوشحال میشم و هر چقدر در توانم باشه حتی ۵ یا ۱۰ تومن اضافه میکنم و اولین تارگت برای خودم نزدیک به سقف قبلی حدود ۳۰ یا ۳۲ سنت در نظر گرفتم و بعدی هم حدود نیم دلار و حتی انتظار ۱$هم دارم،چون هولدر هستم و باید صبور باشم و این قیمت ها در آینده اصلا عجیب نیست،۱۰۰٪ نظر شخصی خودم بود،قطعا که همه برای خودشون تصمیم میگیرن،به امید روزیکه بيام و کامنت هایی بخونم که در مورد سودهای قابل توجه باشه و همه تون اینجا از بازار صعودی سهم خوبی نصیبتون شده باشه،الهی سلامت و خوشحال و ثروتمند باشید:folded_hands:t2::rose::purple_heart:

درود دوست بله کاملا حرفتون درسته،متاسفانه هم ارزهای خیلی زیادی در بازار میاد و هم هیچ حسابی روی پروژه های جدید نیست ولی انشالله سرمایه خیلی زیادی هم وارد بازار میشه که پوشش میده به امید خدا،یکی از اهداف هارمونی ۱ دلار شدن هستش که اسمش هم one هست،امید به خدا،نیم دلار هم بشه مارکت کپ عجیبی نمیشه،الهی همگی سود خوبی از بازار بگیریم،شما هم همینطور دوست عزیز،در پناه خدا سلامت و ثروتمند باشید:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2: