ورود پلکانی و حد ضرر

وقتی من میگم برای ورود فرصت میده و میپرید به من ،منظورم اینه
یه سقف دو سقف بزارید شکل بگیره توی ریزشهای اینشکلی ک تایم بالا پیتن بار میشه ورود کنید
برای بار nام میگم نزولی وجود نخواهد داشت
چارت داره کاملا روتد سالم خودشو میره ، سقف میرنه برمیگرده به بریک دوباره سقف میزنه برمیگرده به بریک و محدوده اصلی ۸ونیم تا ۹ ک بریک نزولی اونجا بود و اونجا احتمال داره درگیری زیاد باشه ولی بازم روند نزولی ک بعضی از دوستان منتظرش هستن وجود خارجی نخواهد داشت

پسر خوب سر باد هوا صحبت نکن علت بگو الان قیمت شاخص دلار و نفت صعودی شده هر وقت دیدی تحرک شدید تو قیمت قوی سیاه(نفت) بود بدون بوی جنگ میاد از طرفی ایران رزمایش دفاعی از مناطق هستهای داشته بعد دیپلماسی اروپا چین دیدار کرده شنیده ها حاکی که میخواد بزنه اسراییل بد هم بزنه

چقدر چارت داره زیبا میره جلو
وقتی میگم با چارت باید جلو رفت منظورم اینه
ما پیشگو و رمال و کف بین ک نیستیم ولی با صبر چارت بالخره لبه قیمتی رو مشخص میکنه
چیزی ک‌من الان میبینم با بسته شدن کندل روزانه اینه
بازار داره واضح آماتور رو توی تله ریزش میندازه
یه ریزش فیک و اللن یه پین بار و کندل تایید ریزش فول بادی ، بله توی روند نزولی این کامل معنیش ریزشه اما توی روند صعودی ک منشا پایینش قویه و کاملا فاز انباشت و فاز زمانیش رو طی کرده این فقط یه تله برای اماتوره
اوکی شما میگی ریزش به من بگو استاپت کجاست ، من بهت میگم
استاپ ۸ دلاره ، قیمت ۸ دلار رو بریک کنه سلر از بازار خارج میشه کل سناریوی ریزش ملغی و منتفی میشه
حالا به من بگو بازار با اون حجم خرید چند هفته بایرها ، و خروج سلرها و حتی بایر شدن سلرها چی میشه؟
ورود بایر+خروج سلر = روند صعودی

باشه بسه دیگه میخوای برات بکشیم پایین ؟

جناب فراهانی ،ممنون از اینکه نظراتتون رو به اشتراک میذارید
ممنون میشم تو این اصلاح چندتا ارز که پتانسیل رشد چند برابری رو دارند معرفی کنید

شما یه قسمتش و درست میگی فرصت خرید میده و تا دوماه دیگه رو ۳.۵-۴ میشه خرید کرد ولی در مورد صعود با اومدن ترامپ تب بیت کوین میخوابه و ترامپم پیش خور شده بیت کوین میریزه تا ۶۰-۷۰ و فعلا یکسالی دیگه خبری نیست.

اصلا و ابدا ما پایین نمیریم ، دلیلش تنها چارتی نیست
دلیلش داده های دیگ مثل دامیننس بیت کوین و شاخص توتال ۳ و حجم مارکت آلت کویناست ک داره بالا میره و توتال ۳ سقفو بزن وارد فاز آلت سیزن میشیم
در حال حاضر مشخصا دات داره فقط تله خرسی میسازه ، مثل پنالتی زنی ک چپو میبیننه راستو میزنه ، چارت داره فقط نشون میده ک میخوام بریزم اما توانشو نداره
بیت کوین هم ۶ماه طول کشی فقط از الگو خارج بشه بهداین راحتی ها بیت نمیریزه ، سرمایه دار اصلیهدبازار به این سودای کوچیک از بازار بیت خارج نمیشن
در کل بازار همیشه برای خروج بارها فرصت میده مثل ورود
هیجانی وارد نشید هیجانی هم با دو تا کندل قرمز خارج نشید (درباره بیت میگم)

شما عزیزی ولی من کارم ارز دیجیتال نیست تخصصی فقط شاخص داووجونز کار میکنم حتی طلا و جفت ارز هم کار نمیکنم چون تمرکزمو از بین میبره ، اما خب به دلیل علاقه خاصی ک به دات دارم و ازش هم یه مقداری دارم دربارش نظر میدم
حتی درباره بقیه ارزایی هم ک دارم یبار نظر نزاشتم و نخواهم گذاشت

ما آخرش نفهمیدیم تو چیکاره ایی ، هولدری یا تریدری یا ۵۰۰۰ هزار دادی که گفتی داری جز تعداد حساب میشه یا ما اعداد رو از هم تشخیص نمیدیم :thinking: