بازار رمز ارزها و نظرات عمومی

متاسفانه عده یی ظرفیت شنیدن خبر بد رو ندارن ،کسی که عیب و ایراد تو رو میگه ازش باید تشکر کنی اونی که ازت تعریف میکنه باید بهش شک کرد البته تعریف و ایراد گیری وقت و زمان خودش رو دارد .
بازار رمز ارزها همیشه ۹۰ درصد برخلاف افکار عمومی حرکت میکنه.
مدت زمانی که ارزها. در اصلا ح ها می‌مونن بیشتر از صعودشان هست درست ۸۰ به ۲۰ هست.
افراد تازه کار مثل من ، باید منتظر بمانند تا بازار ریزش بالای سی درصدی بخود بگیرد بعد خرید بزنن اونم باید هولد کنن .
همیشه اخبار خوب یا بد تأثیر گذار هست مثلن خبر موفقیت ریپل در دادگاه در این دو سه ماه باعث پامپش شده اما ممکنه بعد روز ی که نتیجه دادگاه اعلام بشه ،و پرونده براهمیشه بسته بشه و ریپل موفق بشه ممکنه برعکس عمل کنه و همه که منتظر پامپش بودن برخلاف انتظار عمل کنه این احتمالات رو هم باید در نظر گرفت.

سلام دم شما گرم من همه ریمل فعلان تتر از روی دویست تومن فروختم سود سود کردم دیگه آلن تتر خریدم فقط خواستم بگم حرف ات سند بود حواست به ماگ کوین هست ممنونتم از شما و اقابابک والله تحلیل ها درست بعضا بعضی اشتباهی برداشت غلط می‌کنند تقصیر خودشون بنده تا الان رو سود بودم به حرف آقا بابک و ارادت بشما و آقا بابک

سلام زیاد هزینه نکردم رو ماگ ده میلیون تومن ولی خوبه کاری ندارم فعلان هولد و نینجای عزیز اذیت کردن خدا وکیلی تکن آقا بابک و نینجای عزیز بی ادعا واقعا بعضی ها مریض اند کسی که داره بدون هزینه دانش اینکارو مجانی میده عوض خوبیشونه

اگه این بازار روند صعودی به خود بگیره مسلما ماگ کوین صف اول هست هیچ ارزی نمیتونه پا به پای ماگ بیاد فقط صبور باش در اصلاح زیاد پله یی بخر تا میانگین کم شه . من الان تقریبا دومیلیون واحد ازش دارم ۹۰ درصد سرمایه ام رویه ماگ هست