تحلیل دلار و بیت کوین

خب بریم سراغ دلار و بیتکوین

بیتکوین:

بیتکوین طبق همون رنجی که گفتم داره عمل میکنه ولی توی همین زمان سطح مهم ۱۰۱ رد کرد تا نشون بده گارد صعودیش هنوز پابرجاست. ممکنه با اینکارش کف رنج رو بیاره پایین‌تر تا ترس شدید ایجاد کنه اما وضعیت نگران کننده نیست.

نگاه من اینه که تا فروردین میتونه بالای ۲۰۰ سقف بسازه و از اونجا یک ریزش شدید تجربه کنه و دوباره بعد از چندماه سقف بالاتر از سقف قبلیش بسازه. دقیقا مثل رفتار ۴ سال قبل.

توی این مسیر چه اعدادی مهم هستن؟ ۱۰۶-۱۳۱-۱۵۲-۱۸۵-۲۰۵ هزار دلار

چه چیزی میتونه نگران کننده باشه؟ جدی‌تر شدن بحث ویروس که البته فقط تاثیر زمانی داره.

پس من با این نگاه به هیچ وجه سمت نوسانگیری نمیرم و هرچی خریدم نگهداری میکنم و پول جدیدمم میبرم سمت آلتکوین‌ها.

این تحلیل برای اونایی که روی ۱۰۲ هزار خرید کردن و الان ترسیدن. اصلا نمیدونم چرا این افراد میان توی بازار!! امیدوارم توی تصمیماتشون تجدید نظر کنن.

و اما دلار.

آقای تحلیلگر این عقلانیت که گفتی کوش پس؟ چرا دلار دقیقا تا ۷۹ و دلار هرات دقیقا ۷۸۳۰۰ که گفتی مهم هستن اومدن ولی دوباره برگشتن؟

عقلانیت به تصمیمی که برای بازار گرفته میشه مرتبطه، اما رفتارهای کناریش خیلی مهمه.

مثلا وقتی دلار داره از سرعت خودش کم میکنه و با چند تصمیم درست به سمت اصلاح عمیق میره، یک دفعه‌ای پروژه‌‌ای علیه وزیر امورخارجه درست میشه، همون وزیر از احتمال جنگ میگه، رسانه‌های‌ داخلی از مانور در سایت‌های هسته‌ای میگن و…

اصلا خود آدام‌ اسمیت هم بخواد برای دلار تصمیم‌گیری کنه، با این اخبار تاثیر مثبتی میتونه بذاره؟

پس طبیعیه که دلار صبر کنه ببینه دم خروس واقعیه یا قسم حضرت عباس.

بالاخره توافق توی راهه یا درگیری نظامی.

البته تفاوتی باهم نداره. ما که دنبال اصلاح دلار بودیم واسه این بود که دوباره بخریم.

دلار ۱۱۰-۱۲۰ تومنی تا خرداد درصورتیه که بحث توافق و اینا جدی بشه. اگه اینا جدی نشه که…. واویلا

پس وقتی میدونیم سیستم دلار تا کجا قراره بره جلو، از تصمیماتی که ممکنه قیمتو بیاره تا ۷۵-۷۶ تومن استقبال میکنیم، اما اگر هم نیاورد ایرادی نداره، ما خریدامونو کردیم.

دلار ۱۲۰ تومنی و بیتکوین ۲۰۰ هزارتایی حرف جدیدی از طرف من نیست، اما خیلیا ازش بی‌اطلاع هستند و مطمئنم وقتی به این قیمتا برسه این افراد تازه میخوان برن بخرن.

چرا؟

چون یا این پیام به دستشون نرسیده و ضرر بزرگی کردن که اینجا کسیو نداشتن براش بفرسته یا این که خوندن، اما جدی نگرفتن.

فکر میکنم واکنش و نظر مردم به من، این کانال و حتی این پست بهترین دلیل برای اینه که این اعداد جدی گرفته بشن یا نه.

@aghayetahlilgar

جای تفکر داره ،کمی باید جدی تر باشیم بله
:raising_hands::+1:

کانال تلگرامی آقای تحلیلگر کارش درسته