درخواست کمک به هموطنان

خدا حافظی کردم ولی نرفتم فقط نظرات و میخونم و اصلا خوشحال نیستم چرا یه درصد فکر نکردید تو یه ساعت ۴۰۰۰ تا رفته بالا بدون اینکه هیچ فاند عجیبی بیاد میتونه به همین سرعت پائین هم بره یعنی در همین حد هم طمع داریم احتمال نمیدیم میریم تو ضرر بعد فقط اعصاب و روان خراب تر چی بگم حرف نمیزنم میخونم یاد میگیرم همین

نرفتی چون موندی فقط چرت و پرت تحویل بدی و رو مخ بقیه بری، هرموقعه خواسی واقعا بری حتما پیش ی روانکاو برو خودت چک کن. کسی ک هیچ ارزی نداره و هی میاد اینجا راجب اون ارز نظر میذاره بنظرم ی ادم مریض و روانپریشیه که حتما باید به دکتر رجوع کنه،

پوزیشن هر ادمی متفاوته بستگی داره به ادم وقتی خودت میخوای اتش بزنی به داراییت کی مقصره شما تو سودیا ضرر معامله ببندی صرافی کارمزدشو بر میداره کیگفته میجر بی ارزشه بی ارزش بود هیچ کدومتون نمیخریدین ما اگه اشتباهاتمون گردن نگیریم دوم نمیاریم طمع الان گازم میگیره یه پله ورود بزنم ولی وقتی از قبل عدد مشخصی رو برای خرید مشخص کردم باید بهش پایبند باشم معلومه رفتار و روان خریدارن و فروشندگان رو روندش تاثیر میزاره خوندن نظرات اینجا برا فهمیدن همین خب همه نظر گذاشتید منم گذاشتم دعوا نداره برو نتیجه کارتو ببین منم چیزی نمیگم ادمایی مثل شما ارزش دلسوزیم ندارن چون خودشون اول باید دلشون برا خودشون بسوزه

بد نیس نظرات خودتو مرور کنی برو ببین یه هفته قبل چی گفتی گفتی اصلا ارز بلاکچین تون نمیخری مگه نرفته بود بالا داشتی میفروختی میبینی خودت مقصری یکم فکر کن الان دیگه دعا کنید. این کف و نشکونه چون اگه بیت بیشتر بریزه برا زیر ۸۰ کف بشکنه معلوم نیس کف جدید چه عددی منم مثل تو مگه من نمیتونم لیکویید بشم همه ممکنه گرفتار بشن من زورم میاد ایرانی ضرر بیفته تو این همه خارجی که خریدو فروش میکنه ایرانی چرا ضررشو بده وقتی بیشترین تحریم و ظلم دیده اگه میشه اینجور حقمونو یکمشو از گلوشون بکشیم بیرون سعیمون باید بکنیم صرافیا هم باید کمک کنن راهنمایی کنن صادقانه ما هموطنیم باید دلمون برا هم بتپه نباید گوش همدیگرو ببریم