در پاسخ به آقای سینا که اتریوم رو بهتر از بیت کوین میدونه
اگه قیمت سه ماه پیش بیت کوین ۱۱۴۰۰ رو ضربدر ۳ کنیم میشه ۳۴۲۰۰ همون موقع اتریوم ۴۵۰ دلار بود که ضربدر ۳ بشه ،میشه ۱۳۵۰ دلار نمیدونم به کجای اتریوم می نازین
اگه اتریوم الان خوب پیشرفت کرده فقط بدلیل اینه که قبلا از قافله ی پیشرفت جا مونده بود و حاالا داره به جایگاه اصلیش میرسه
اگه بیت کوین خلق نمیشد اتریوم هم نبود
تعداد کل اتریوم ارزششو پایینتر از بیت کوین میبره البته کسی نمیتونه ارزش اتریوم رو زیر سؤال ببره
بیت کوین ماله باباته یا کامنت هایه شما رو قیمتش تاثیر داره ؟؟؟ دلیل اینکه میگن اتریوم خوبه چون تیم قوی خیلی قوی داره که با هدف عالی داره میاد جلو و در زمان کوتاه عیب هایه بیت کوین رو برداشت و الان این جوری پیشرفت کرد
يه زمانی بیتکوین میخریدیم تبدیل میکردم به اتریوم 750 دلاری سال 2017
همیشه میگفتم خیلی تیمشان فعاله و واقعا هم همینطور هستن
ولی چشم باز کردم ديدم نود درصد سرمایهگذاریم نیست اتریوم شده بود 70 دلار باورم نمیشد خلاصه همان موقع با خرید اتریوم و بیتکوین برگشتم به بیتکوین و فقط تو مقاطع افت قیمت و خرید بیت همه ضررهام جبران که شد هيچ الان هم الحمداله بالای دويست و پنجاه درصد تو سود هستم
نتیجه
برای افرادی که مثل من ارز دیجیتال نگهداری میکنن بیتکوین پناهگاه بهتربه
دوست عزیز اتریوم تحلیل فاندامنتال قوی تری نسبت به بیتکوین داره تعصب الکی هیچ چیز رو نداشته باشید.تنها برتری بیتکوین نسبت به اتریوم حجم مارکت اون هستش و گرنه از لحاظ تکنولوژی و تحلیل فاندامنتال هیچ چیز دیگه ای وجود نداره.
هيچوقت در بازارهاي مالي تعصب نداشته باشيد هرچي سود بده همون بهترينه
صد در صد اتريوم بهتر از بيت كوينه
عملكرد يكساله ي اتريوم رو يه نگاه بنداز بيسواد
موافقم و لایک هم داری
دوست عزیز عنوان متن منو بخونین من به سینا که بیت رو چرت خطاب کرده پاسخی دادم بدون اینکه به شعور و فهم کسی اهانت کنم .
هیچ تعصبی هم به هیچ ارز و توکنی ندارم . وقتی بیت کوین به ۴۱۰۰۰ رسید فروختم و اتریوم گرفتم که خدا رو شکر برام بد نشد و فقط پنج صدم بیت کوین نگه داشتم که مفت هم بشه نمیفروشمش.
اما به نظرم قیمت بیت کوین مبدأ و منشأ قیمت گذاری ارزهای دیجیتال و کوین ها و توکن هاست. و نباید به راحتی نابودش کرد .
اگه هم بیشتر اینجا سرمیزنم تحلیل و پیش بینی دوستان رو میخونم و برا خودم محاسباتی انجام میدم .
ممنون بابت پاسختون.
ندید، حاضرم سن و سوادمو باهات مقایسه کنم حداقل یک مدرک تحصیلی دانشگاهی بیشتر از شما دارم و حداقل پونزده سال بزرگتر از شما هستم .
آدمین جان من ساکت میشم و دیگه هیچی نمی نویسم .
جایی که جان مردان باشد چو گوی گردان
آن نیست جای رندان با آن چه کار مارا؟