پاسخ به انتقادات

خطاب ب اقا یا خانم پروانه

یکی دوبارم قبلا همین پیام رو گذاشتی و چند نفرو یکی دونستی و اسم های مختلفی و ب زبون اوردی و گفتی اینا همشون یه نفرن
تو اون تایم ک پیام و خوندم فک کردم لابد حق داری و کفتت صحیحه

ولی الان میگی من و سالاری یکی هستیم؟؟

فک نمیکنی حس توهم توطئه ات زیاد از حدی داری

بله پیام قبلی من هست ک گفتم این ارز رشد میکنه و بهشم باور داشتم

بدون کوچکترین ترسی

اما پشتیبان صرافی تبدیل غافلگیرمون کرد

تو چت ک بهش اعتراض کردم ک چرا این و حذف کردید

جوابی ک داد این بود ک پروژه شکست خورده اس و از صرافی های خارجی هم قراره حذف بشه

من نه روانیم نه دوست دارم خدای نکرده احدی ضرر بکنه

خودمم هم توی این ارز ضرر کردم

ولی هرچی گفتم عین واقعیت بود

در جواب علی فارسی هم چیزی نمیگم

چون خودش یه بار گفته ک روستایی هست و کم سواد

الانم مثل بقیه تو ضرره فک میکنه مقصرش ما هستیم

در ضمن من در اخر پیامم گفتم ک هنوز چنتا صرافی معتبر این ارزو دارن و احتمال رشد داره

و در اخر

واقعا به مردم ایران خوبی کردن نیومده

اون بدخت سالاری هم اشتباه کرد نظراتش و اینجا گفت و الکی برای خودش فوش و نفرین خرید

شماها نیاز ب کمک ندارید

برید نظرات ارز میمتون و بخونید ببینید چقد ادم اونجا ضرر کرده

چرا؟

چون کسایی ک بهشون گفتن این ارز اسکم باور نکردن

باشه نظراتت رو‌ همه دیدند و شنیدند، فارسی نوشتی و همه متوجه شدند ، حالا که ارزت رو فروختی برو و به بقیه کاری نداشته باش، اینجا بزرگترین خیانت به بقیه اینه که یکی مثل اون سالاری بچه دبستانی بیاد ملت رو در قیمت بالای دو هزارتومان تشویق به خرید کنه و تارگت ۲ دلاری بده و ملت رو اینجوری متضرر کنه و برای خودش فحش و نفرین درست کنه و یکی مثل تو بیاد ملت رو تشویق به فروش کنه !!! اگر مثلا (در مثال مناقشه نیست دارم میگم مثلا هرچیزی ممکنه در این بازار)هفته دیگه این ارز ۲۰۰ درصد پامپ کرد و کسی با حرف تو امروز بفروشه ، تو باعث میشی طرف یا به اصل پولش نرسه یا سود نکنه، اون وقت چه جوابی داری بدی؟!!! فروختی برو دنبال زندگیت دیگه اینجا نه حرف پامپ بزن نه حرف دامپ. کل بازار ریخته اینم اومده پایین ، صرافی های ایرانی برای توجیه کاراشون دروغ زیاد میگن، و چون ورشکسته هستند به هر بهانه ای ارزهاشون رو کم میکنن تا سود ندن ، مهم صرافی های بزرگ خارجی هستند. الان چندین بار پیام دادی که یک صرافی درب داغون ایرانی فلان کرده !!! که چی ؟!!! هرکس تو اون صرافی داشته باشه خودش می دونه و کسی که نداشته باشه و در کیف پول یا صرافی خارجی داره حرف تو فقط باعث ایجاد تصمیمات هیجانی در اون میشه. این ارز تازه در بینگ ایکس لیست شده و تعداد ۲۲ صرافی با واحد usdt دارن معامله اش میکنن و احتمال لیست شدنش در صرافی های جدید طبق گفته تیمش در ماه اکتبر که گفتند هست. بنابراین از الان به بعد در مورد این قضیه صحبت کردند فقط نشان از این داره که قصد و نیتت خوب نیست.
فروختی خدانگهدارت امیدوارم از جای دیگه سود کنی.

من چندین بار پیام نزاشتم
شخصی ک چندین بار پیام گزاشته شخص دیگه ایه فقط اسمش علی هست ولی فامیلیش چیز دیکه ایه

شما درست میفرمایین

سلام آقای خداوردی من کی گفتم روستای ام اگر باشم هم افتخار میکنم.اگر گفتم کم سوادم معنی اش این نیست نفهم باشم این که شما گفتید روستایی وکم سواد.خداوکیلی توهین به روستاها نیست شما یک پیام پیدا بکن که حرف از روستاه زده باشم.پس آدم صرافی هستید که آدرس کامل من دارید.خانم پروانه پس راست میگفت.مرد باش راست بگو آدم صرافی نیستی.اگر دروغ بگید آخرتی هم است خیلی ایمان به آخرت دارم .لطفا خواهش میکنم چاپ کنید.ممنون

قسم می خورم که آدم صرافی هستی و خود سالاری هم هستی.ماه همیشه زیره ابر نمیمانه

درسته علی است بجای سالاری پیام میده فامیلیش هم من می فهمم خداوردی است.اسمش تو گفتی فامیلش من