من نادان طلا فروختم اومدم این جا الان طلا رو نگاه کردم اومدم این جا رو نگاه کردم حالم بدجور گرفتس تو رو خدا مثل من نادونی نکنید طلا بفروشید بیاید این جا.
حماقت نکنید لطفا اشتباه منو نکنید من طلام پودر شد
جبران میشه به امید خدا نگران نباش اینقدر بالا پایین بازارو دیدیم که به وضعیت الان خندمون میاد
داداش منم ضرر کردم ولی باید بدونی کی و کجا بخری من الان منتظرم بیشتر بریز بخرم نگران نباش فروشنده نباشین برمیگرده
امیدوارم بزودی یک اتفاق خبلی عااااالی واسه رمز ارز بیافته که شما هم پشیمانیتون ازبین رفته باشه
داش نمیدونم چرا افتادبه دلم جواب پیامتوبدم به جان خودم اگه ا رزهای نفروشی تواین یکی دوماه خیلی سودمیکنی اما اگه بیت کوین داری تا یک سال دیگه دوبرابرمیشه ولی تا دوسه سال دیگه ضریب میخوره چون هدف همینه مقدارکمی بیت کوین مونده هدف شرکتابزرگ همینه که بیت کوینی توبازارنمونه که تا سه سال دیگه دم دم از یک ملیون دلاربزنن یه عده ثروتمندن چرا نخوان بجا پنج برابر بیست یاده برابر سودنکنن بعدچندسال برنامه ریزی برااین هدف
بگو چی هرید بچه ها بهت کمک کنن
من طلا و ماشین و مغازم رفت پای این بازار بی رحم
بخدا نابود شدم
دیگه جون ندارم از صفر شروع کنم
تمام آرزوهام سوخت
درود.
حوصله کن چند روز تا تحلیف ترامپ اوکی بشه
اشکال نداره ،با یک ضرر کم خارج شو طلاهات رو بخر،بعد هم اصولی بیتکوین بخر .طلا ریسک نداره و همیشه هم گرون میشه ،اما بیت نوساناتش خیلی شدیده.ممکنه بیت خیلی بیشتر بریزه ممکن هم هست پامپ کنه ،اما پولت رو وارد ریسک زیاد نکن