توصیه و راهنمایی

سلام دوستان. بنده بیت رو70خریدم 105شد فروختم باز اومد رو 93خرید زدم ولی ایندفعه نفروختم بازار ارز دیجیتال اینطوریه رفت بالا بفروشی اومد پایین خرید بزنی من105فروختم کلی سود کردم رو93خرید زدم گذاشتم آخرهای بهمن ماه بفروشم 110رو رد کرده با ورود ترامپ ارزش بازار میره بالا اونوقت بفروشین . حالا بعضی ها1بیت دارن بعضی2بیت دارن بعضی 05بیت کوین دارن اینکه کی بفروشین تصمیم خودتونه . موفق باشین.:rose:

نوش جونت دداش.
ایشالا ک همیشه پر سود باشی

بحث اینجاس ک انقدر بالا پایین میکنن اخر نفهمی قراره چی بشه و یا جا میمونی یا ضرر میکنی

وااااوو چه زرنگی شما درسی چیزی خوندی نابقه
به ماهم بگو رمز موفقیت تو خخ

منم با این تصور ریپل را که در40 تومن خریده بودم در 50 فروختم الان نزدیک 200 تومنه، یا دوج را 2800خریده بودم در 3800 فروختم الان 32000تومنه

بچه بیا پایین سرمون درد گرفت.ژست استاد نگیر.پس لانگ و شورت واسه چیه ؟اینروزا بازار شده محل بازار تریدرها.شورت میگیرن.تو هم ۹۳ بخر ۱۰۰ بفروش

دوست عزیز اینکه شما در این قیمت‌ها خرید و فروش انجام دادید خدا برک بده انشالله ولی در اصل سود شما دو دستی تقدیم صراف تحت عنوان کارمزد شده پس حتما قیمت تمام شده را در معاملات لحاظ کنید
پرسود باشید همیشه

با یه ژورنال ساده و پایبندی به استراتژی هیچ بالا و پایینی جلوت نیست چون حدف گزاری کردی بی حدف بری جلو بله با روانت بازی میکن