تحلیل مانو و شیبا

با این حجم ارزش یا ارزش مبادله روزانه خیلی باید میرفت بالا..فعلا ما چیزی ازش ندیدیم..فقط تا الان الکی گندش کردن مخصوصا تو این ثبت دیدگاها که ازش تعریف کردن …تو ارز مانو بنده ۸۰ میلیون ورود کردم ۵ روز پیش خدارو شکر تا الان ۹ برابر شد و بعد از دامپ ۱۰ درصدی خارج شدم ولی هنوز این پنگوین فقط ادای لاتارو در اورده ولی هنوز هیچی…اگر بعد اتمام از هاوینگ تا ۲۵ ژانوبه تکونی له خودش نده کلا تعطیل و کرکرش رو بدید پایین…راستی اونهایی که دنبال به سود شیبایی هستند مثل سال ۹۶ حتما حتما ارز شیرو به مبلغ ۱۰ میلیون تومن هولد کنتد …فکر کنید نداریدش …سال ۲۴۰۵ پول خونه خریدنتون در میاد…انقدر نشنید به ارزهای متفرقه نگاه کنید و منتظر معجزه باشید…فقط چشماتون ضیف میشه ..ک هرس الکی و ضرر رو ضرر میکنید…

همه اینارو گفتی که بگی80تومنم شده انقدر خو باشه فهمیدیم نوش جونت.ولی هنو ارزی انقدر رشد نداشته حدقل بیشترین رشد توی این برنامه ارز دیجیتال خلاصه که دروغ گفتن کنتور نمیندازه راحت باشین دوستان کیو به کی میخاین ثابت کنین توی مجازی دقیقا حتی اسم ارزی که نام بردی هیچکس نشنیده بعد به بقیه میگی ارزهای متفرقه این ارز حدقل جایگاهش مشخصه

راستی هیچکس دنبال معجزه نیس ینی هیچکس نمیاد کل زندگیش بزاره وسط ولی هرکس درحد خودش به امیدی سرمایه گذاری کرده.بازار الانم دقیقا روی نقطه صفر همه منتظر مراسم ترامپ هستن وبعد ادامه ماجرا اگر بازار اصلاحی بیاین نظر بدین خوب خودتون درواقع ضایع میکنید چون نه من نه هیچکس باحرفای شماسرمایه گذاری نکرده فقط بادرک وارداه خودشون.ویقین دارم هیچکس به فکر سرمایه کسی نیس جز خود شخص.

سال 2405 که اعلام کردی آقای گالیورنه به قمری میخوره ونه به شمسی.برای عمر دایناسوراا خوبه.. گالیور ک ص نگونقشه رو رد کن بیاد