چند تا مورد جدید پیدا کردم ، دوستی ب نام مهدی رحمتی فرمودن چهار هفته صعودی در پیش داریم و این صعود پنج روز بیشتر دووم نیاورد. قصد تخریب ندارم چون خودمم ازین کارا میکردم ی زمانی. ولی این بازار با تحلیل اصلا جلو نمیره ، سود هم کنید موقته . نمیدونم برای بار چندمه دارم میگم بهتون ، میخواید اینجا سود کنید معامله هاتون بر پایه تتر باشید نه تومن ، مقاومت ها و حمایت های حدودی ارزهایی ک دارید دستتون باشه مثلا لایت موقع صعود از ۱۱۱ الی ۱۱۲ جون میکنه ی مدت تا ردش کنه . و اگر بریزه میره تا زیر ۱۰۵ . پس روی این اعداد پله ای باید بخرید و بفروشید . کل سرمایتون رو یکجا نذارید روی خرید یا فروش ، مثلا اردرهای خرید و فروش لایت رو بین ۳۰ تا ۳۰۰ در نظر بگیرید . موقع خرید روی پله های پایین تر ، مبالغی ک میذارید رو با ی شیب رو ب بالای مناسب که بودجتون میکشه ، تنظیم کنید موقع فروش هم برعکس ، مثلا ۱۰ دلاری که روی قیمت لایت ۱۰۰ دلاری فروختید میشه ۰.۱ لایت ، روی لایت ۱۱۱ دلاری میشه ۰.۰۹ . برعکسشو برای خرید بگیرید . اینکه فواصل پله هاتون چقدر باشه ، چقدر روی پله های فروش میفروشید یا خرید میخرید ، همش بستگی به سودی هست که در نظر دارید از این آربیتراژ ها در بیارید . توی این مسیر هم به حرف هیشکی گوش ندید ، مثلا بازار صعودی شد اردرهای فروشتون رو دست نزنید ببرید بالاتر و موقع نزول هم همینطور . با این روش شما هم تتر ذخیره کردید هم دارید باهاش نوسان میگیرید و میانگین خرید ارزهاتون رو هی کم میکنید . از هولد هیچی در نخواهد اومد ، چی بشه این وسط هر چهار پنج سال ، یدونه ارز معتبر مثل ریپل ، یهو چهار برابر قیمت چند ماه قبلش پامپ کنه که اونم توی همون چهار سالی ک رنج میزد با این روش میتونستید راحت نوسان بگیرید و اگر پله مناسب میچیندید ارز کافی برای فروش تا قیمتای ۶ دلار هم دستتون میبود .
باسلام و خسته نباشید بنظرم کسی نه حرف شمارو گوش میده نه آقای رحمتی و نه هیچ کس دیگه ولی در کل من کامنت شمارو خوندم شما راست میگید بعضیا الکی یه حرفایی میزنن خودشونم نمیدونن که میتونه حرفاشون رو بعضیا تاثیر منفی بذاره و باعث متضرر شدنشون بشه
ای خدا اموات تو بیامرزه که خب گفتی
فقد برادر یک جای کار ایراد داره .البته من خودم رو میگم وشخص خودم رو میگم
۱۵ دونه لایت خریدم از ۴ میلیون تا تقریبا ۷۵۰۰ عین مونگلا هی مره بالا هی میه پایین .نه میفروشم نه میخرم چون فقد فک مکنم این ۱۵ دونه مخاد میلیاردیم کنه .خب یکی نبود بگه هوشششش توی حد اقل پله ای بفروش و بخر تا به پول که مخا برسی.بیشتر پست های که گذاشتی خوندنم همش حق با شماست. ما در حد ابتدایی بلد نیستیم وسلا .حالا اگ شما میتونی یک لطف در حق من بکن آیدی اینستا یا تلگرامتو بزار و من بیام راهنماییم کن ممنونت میشم:folded_hands:![]()