سلام و عرض ادب
صبح زیباتون به خیر و شادی
طاعات قبول درگاه حقتعالی
دوستان اول توضیح یک باکس که تشکیل میشه را بدم خدمتتون تا بهتر متوجه تحلیل بشید
وقتی یک ارز مثل بیت یک مسیر را چند بار از بالا و چند بار از پایین در یک محدوده تست می کنه یک باکس بوجود میاد
مثل باکس جدید بیت سقف شده ۱۰۰ تا ۱۰۲ هزار و کف شده ۹۰ تا ۸۸ هزار
چون چند دفعه به این نواحی رفته و برگشته و باکس تشکیل داده در بالا و پایین این باکس همیشه نقدینگی مورد توجهی جمع میشه که بیت میاد برای جمع اوری
و اما بعد
امروز همون ۸ ژانویه هست که دیروز چند ساعت قبل از ریزش در مورد بازه زمانیش باهاتون صحبت کردم و مورد نظر تون واقع نشد
بنده عرض کردم بیت سقف ۱۰۲ هزار که نتونست عبور کنه و شکست داد و حالا می تونه بره برا تست حمایت و یا به عبارت بهتر کف کانال ۹۰ هزار که اکثر مواقع این کار را کرده الزامی نداره ولی احتمالش زیاده البته سقف کانال ۱۰۰ هزار هست و کف ۹۰ هزار
و علت ۱۰۲ هزار و ۸۸ هزار بعلت اوردر بلاک های خرید یا فروش هست که نقدینگی جمع میشه و به همین خاطر امکان زدن ان نواحی زیاده
در بین راه حمایت های دیگه و مقاومت های هست که بعضی مواقع هم به انها واکنش نشون می ده و تغیر مسیر می ده مثل ۹۱۳۰۰ دلار که دفعه قبل از انجا ریجکت شد
الان حدود چند ماه میشه که بنده در مورد این باکس توضیح داده بودم
این باکس دفعه قبلی که از بالا شکست تا ۱۰۸ هزار مد نظر بود که امد و اگر این دفعه بشکنه می تونه تا ۱۱۹ هزار بیاد
در مورد شکست از پایین هم که دیگه می دونید اگر ۸۸ هزار را بشکنه تا ۷۳ و۷۲ هزار می تونه اصلاح عمیق بده
این حرکت این سری از ۱۰۲ هزار به سمت پایین به صورت شارپی بود که خیلی جالب نیست و علت ریزش الت کوین ها هم همین بود و دامیننس بیت به تتر هم حرکتی مشابه بیت داشت البته برعکس
در مورد خرید یا فروش الان وسط باکس هست و نظری ندارم چون عقلانی نیست یا در کف بعد از تائید برگشت یعنی بره کف را بزنه و برگرده به سمت بالا و نشانه های از اتمام اصلاح بده مثلا یک واگرایی شکل بگیره ان وقت میشه خرید کرد
پیرو جمله بالا برای کسانیکه نقد هستن و می ترسن نرسه به کف و بین راه برگرده خرید کامل کاملا اشتباه هست و می تونن یک سوم تا نصف نقدینگیشون را خرید کنن تا استرس برگشت و جا موندن نداشته باشن و اگر به کف رسید مابقی خرید خودشون را برا ارز مورد نظر انجام بدن
اینهم یک تحلیل جامع و کامل
شرمنده اگر نتونستم بهتر توضیح بدم خدمتتون
پر سود باشید و سالم