دیشب ی پیشنهاد دادم ک ب خیلیا برخورد یسریام منو مورد الطافشون قرار دادن اینجا نظرات دیر ثبت میشه من وقتی گفتم بفروشید هنوز بازار اصلاح عمیق نداده بود هنوز دوج یکم بالاتر از ٣٠ هزار تومن بود
اما خب الان دیگ دست ب ب هیچکاری نزنید و فقط نگاه کنید تا یکماه دیگ ک باز قیمت برگرده ۴٠ سنت و خیلیاتون ب اصل پولتون برسید شک نکنید بعد این اصلاح بیت حداقل ١١٢ هزار دلارو و دوج بالای ۴٠ سنتو میبینه پس اگ تو ضررید الان دیگ دست نزنید ب ارزاتون
اما حقیقت محض بازار فعلی این ک شما دوج ١٩ هزارتومنیو خواهید دید حالا اگ میخاید نگران باشید باشید اگم بازارو میشناسید و پول ازاد دارید از ٣٠ سنت ب پایین پله پله خرید بزنید
حاجی پیش بینیت شد.. فقط شد هیشکی این بازارو نمیتونه پیش بینی کنه.. حالا اگه یه کله رشد کرد چی؟
من از دوج ۷۰ تومنی خریدم تا دوج ۷۰ سنتی ولی همیشه داشتم.. مهم نیست برام چی میشه این مدت.. هدفم اینه تا خرداد همشو نگه دارم..
من نه تکنیکال نه فاندامنتال رو دیگه قبول ندارم.. حسی کار میکنم..
بعد از تهدید ترامب که کفت خاورمیانه رو به اتش میکشه ممکنه حتی هزارتومان هم بشه
دقیقا حاجی نمیشه پیشبینی کرد اصلا ما ک عددی نیستیم تریدرا و بزرگای این بازار میگن حتی اگ ١٠٠% مطمئنی از ی اتفاق بازم همیشه ۶٠ ب چهل حساب کن احتمال وقوعشو ولی حتی اگ ب این کفی هم ک من گفتم نرسه باز فرصت خرید میده بازار رنج میزنه تثبیت میده وبعد میره بالا یدفعه نمیره ک جا بمونیم خیالت از این موضوع راحت بعد منی ک روی ٣٩ سنت فروختم الان رو ٣۴ خرید میزنم خودت حساب کن سودشو دیگ چ برسه روی ٣٠ سنت ب پایین
بله داداش صبور باشید اتفاقای خوب تو راهه اما باید بیت اصلاح خوب بخوره ک بعد دیگ این نمونه اصلاحارو نداشته باشیم الانم گول 1% رشدو نخورید برید بخرید چون فعلا نزولیه این بالا و پایین شدنام قاعده بازیه