آقا به به چشم و دلتون روشن..
گفتم آرزو کنید بیاد زیر نیم دلار و حالا امد..اما طبیعتا نه من چنین آرزویی کردم نه اون هفتاد نفری که دیس لایک دادن..!
این بازار با حرف و خاسته کسی حرکت نمیکنه شما چه خوشت بیاد چه بدت بیاد مسیری که باید بره رو میره..برای فهمیدن این موضوع همه هزینه ای پرداخت کردن،هزینه من شد هفتاد تا دیس لایک هزینه شما هم شد ضرر های بیشتر..بنظر منصفانه میاد منکه راضیم..(:
کسیم که مدت ها منتظر کمتر از نیم دلار شدنشه از قیمت دقیقشم خبر داره منتهی گفتن یک چیزایی لیاقت میخاد..
ایشون جز همون دسته از افرادی هستن که سرش تو شورت هولدرای میجره. در مورد اینها قبلاً توضیح داده بودم.
توم ک هی میگی صعود میکنه رو یکو ۲ دهم دلار گفتی صعودی این تویی ک سرت از چیزی نمیشه باعث ضرر بیشتر مردمی
شما احتمالاً سنت کمتر از ۱۶ سال هست چون طریقه مطالعه تحلیلها رو هم بلد نیستی! اولاً تو هیچ تحلیلی با قاطعیت نگفتم صعود داریم!!! گفتم و بارها تأکید کردم اگر و اگر و اگر فلان اتفاق بیوفته صعود خواهیم داشت. اتفاقاً تأکید کردم اگر بیتکوین به صورت شارپی ریزش کنه و طبق چارت حرکت نکنه میجر نذولی خواهد بود که دقیقاً همینطور هم شد دوتا ریزش شارپی داشتیم. میتونی بری بخونی… ضمناً اول تمام تحلیل های خودم بیان کردم سیگنال خرید نمیباشد و تحلیلها فقط یک روند را نشان میده نه نقشهی راه. پسرجون برو سواد بازار کسب کن بعد بیا اینجا. بنده خودم با ضرر روی هشتاد سنت فروختم چون فرصت خروج به هیچکس نداد و ریزش بدی داشتیم.