ادا 10% ریزش ریپل 2 % اینقدر ریپل و پشتیبانی قویه و 500 ملیارد قراار سرمایه ریپل بشه مارکت کپ میترکه جا تریوم میگره دیشب مدیر عامل ریپل و وکیلاش واسه شام بودن پیش ترامپ 2025 دست ریپل
ریپل خوبه؟ بله که خوبه. ولی دیگه رشدشو کرد و تموم شد ، با این مارکت کپ بالا دیگه چقدر دیگه میخواد رشد کنه.
اخه کی میاد ریپلو رو این قیمت بخره. ریپلو باید ۲ سال پیش که درگیر دادگاه بود میخریدی که عمرا جرات خریدشو نداشتید.
الان کدوم عقل سالمی میاد ریپل ۲.نیم دلاری بخره
من امروز خریدم ۵۰میلیون تا ۴دلار میره
سلام اونجوری که تو میگی نیست ریپل ارزشش خیلی بیشتر از این امسال ۲۰۲۵ سال رشد ریپل من دعوت به خریدن ریپل نمیکنم هم کاردانو دارم هم ربپل ریپل تا چند دلار بالاتر ازاین میره
ایشالله که بکنه، کیه که بدش بیاد.
ولی اینکه موقع ریزش حالا ریپل چند ثانیه دیرتر ریزشش شروع میشه دلیل بر خوبی و بدی یه ارز نیست.
خب حالا چی حالا که ریپل هم قرمز شد که ، حالا چی ؟
ولی یه ش ت کوین بنام lwfi از دیروز تا الان ۷۰۰ درصد سود داده، سرچ کن خودت ببین.
خب حالا که چی این ش ت کو ین الان پس بهتره از ۱۰۰ تا ارز برتره پس؟
یه حرفایی ادم میبینه اینجا شاخ در میاره
برادر گرامی ریپل بین 5تا6 دلار سال 2025میبینه شک نکن الکی با حرفات مردمو گول نزن تو ریپل نخر ولی حق نداری بزنی تو سر ریپل،ریپل انقدر پشتوانش قوی و تیم پر قدرتی داره که مطمئن باش 200تا300درصد تو 6 ماه آینده رشد داره
فانتوم 2/5دلار تا 3دلار
ریپل 4/5 دلار تا 6دلار
بهت ثابت میکنم فقط صبر و حوصله روزی به حرفام میرسی و میگی چرا خرید نزدم الان بهترین موقع واسه خریده فانتوم،ریپل،کاردانو بی شک بهترین و کم ریسک ترین ارزها بازار کریپتو هستن
وقتی 15 دلار 25 دلار شد اسمت یادم میمونه عزیز خودتون خسته 3 4 دلار ادا کردین اگه بشه ما بگیم بشه و اون موقع 10 ریپل فرقش اینه
ریپل دیشب شام با ترامپ بود سرمایه گذاراش دارنه همه بر میگرده جریان 500 ملیارد مارک کپ نشنیدی واسه ریپل میشه 15 16 دلار پشتش قویه
پشتوانه قوی ؟ یعنی چی اینو توضیح میدی؟
ریپل پشتوانه فنی قوی نداره چپن اصلا بلاک چین فنی نیست ولی کلمیونیتی قوی داره مثل شیبا مثل پپه مثل بیبی دوج.
تویی که هی ریپل ریپل میکنی چرا الان که رشدشو کرده یادش افتادی ۲ سال پیش که درگیر دادگاه بودو کسی جراتشو نمیکرد بخره چرا نخریدی؟؟ میشناسم شماهارو دیگه.