سلام دوستان.
میخواستم یک سری اخبار را با شما درمیان بگذارم
1بعضی ها میگن ریپل میشه 100یا500دلار که انگار اینا دارن تو دنیای فراتر از سه بعدی زندگی میکنند چون همچین چیزی غیر ممکن هست به این دلیل که اگه حتی به 50دلار برسه چهارمین دارایی با ارزش جهان هست چون کافیه صد ملیون سکه را در 50ضرب کنید که باعث میشه بیت که هفتمین دارایی هست را رد کنه که امری محال هست
2امروز در بایننس مکسی بای بیت و … کوینکس مجموعا 15ملیون لیکویید شده.
3بایننس خودش 10هزار بیت این هفته فروخته بقیه جای خود .
بازار یکسره تا 75هزار خواهد ریخت الان هم نقدر بشید ضرر نمیکنید. بر اساس واقعیت و گفته های تحلیلگران خارجی عمل کنید نه کسی که یک rsiو یک مکد یا ولوم بولینگر باند تحلیل های مسخره میکنه مخصوصا یوتیوبر ها که خوراکشون فالو و ویو هست
اگر هم میخواهید خرید کنید سعی کنید ترون یا تتا و غیره را بخرید و گیر ریپل و کاردانو نیافتید.
لطفاً خودتان بر اساس علوم فاندامنتال و تکنیکال تحلیل کنید و واقع بین باشید
فقط خواستم مطالب را برای شما هموطنان عزیز بگویم واقعیت های که بعضی ها واقعا جور دیگری جلوه میدن .
هیچکدام از آنهایی که گفتم ملاک خرید و فروش نیست ولی مطمئن باشید اگر دوباره بره 100هزار تا بیت 99%بین کوین به 75000دست خواهد یافت بدون رنج زدن.
امیدوارم سالم پیروز و کامروا باشید شب خوش.
درود
اینا شدیداً تعصب دارن روی ریپل و از همین تعصب ضربه میخورن، حالا خوبه گفته صد دلار یکیشون میگفت شونزده هزار دلار:joy:![]()
شما براي ما شعار نده برو همون تتر بخر شما نظرت روي ريپل نيست اينجا چيكار ميكني
بيكاري حسودي چيه تحليل بيت داري برو بچه هاي بيت بگو
شمام مترسك مايي پس
با ارزش ترین
دارایی دنیا میشه
از طلا بالاتر
بشین ببین
من تعصب ندارم .ولی چرا نمیتونه بشه .مگر کسی فکر میکرد بیت کویین بالای صد رو ببینه مگه الان که صحبت از ۲۰۰ هزار رو برای بیت میکنن شما باور میکنی ؟ یا حتی یک میلیون .خب اگر بیت ۲۰۰ هزار بشه ریپل نمیتونه این عددها رو ببینه به همون نسبت حجمی از سرمایه که واسه بیت بره یه درصدی هم برای ریپل بره میشه. همین عددها اونم با این اخباری هر روز داریم میشنویم دیروز بانکهای اروپا بودن امروز بانکهای امارات و هتل های دبی . مگه یه سرمایه دار. بانک دار و یا هتل دار مغز خر خورده که بیاد یه چیز بدون پشتوانه رو به عنوان پول قبول کنه . حتما یه خبری هست . راستش من تا بحال نظرم روی دوج بود ولی دارم به این نتیجه میرسم که اگر قراره ریسک کنم ریسک روی ریپل خیلی بهتره
این تعصب مسخره رو من دو سال پیش رو شیبا داشتم. جوری بود که کسی در موردش بد میگفت میخواستم گردنشو بزنم!!
اما زمان و بازار غیرقابل پیش بینی ارزهای دیجیتال باعث شد نه تنها با شیبا میلیارد نشم بلکه جوری شد که الان فقط منتظرم اصل پولم برگرده!!!
دوستان عزیز که مطمئنا بیشترتون هم سن و سال زیادی ندارید، روی هیییچ ارزی تعصب نداشته باشید و به قیمت های فضایی هم دل نبندید. یه حد سود منطقی برای خودتون بذارید و وقتی به اونجا رسید بدون طمع خارج بشید
اخه بي عقل بودي شيبا كه هولد نداره چي داره كه هولد كني با ريپل مقايسه ميكني