باعرض سلام وشب بخیرخدمت دوستان امیدوارم حالتان خوب باشد دوستان با دومیلیاردتومن ارز چی بخرم وایا الان موقعیت خرید مناسب هست یافعلا نخرم ازدوستانی که تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی کنن ممنونم
سلام و خسته نباشی..برو ساخت وساز بفروش کار کن بهتره از این ارز پر از استرس…با ی سال پول دار میشی…
فعلا نخر، بزا ریزش تموم بشه بعدا 50درصدپولتو بیت بخر 50 درصد دیگه تقسیم کن بین چندتا آلتوکین
سلام، من سه سال گذشته وارد این بازار شدم گول تبلیغات همین سایتها و یک عده رو خوردم با آموزش دیدن شروع کردم و اونوقت با 500 میلیون تومان خرید شروع کردم سه سال بازار رکود بود، بماند استرس و… الان سرمایه من 1500 شده، اونم 70 درصدش بخاطر رشد تتر بود نه ارزها، من بهترین ارزها رو خریدم( رتبه یک تا چهل) اما میخوام بهت بگم اون موقع دوستم پیشنهاد داد بیا یا مغازه حاشیه خیابون اصلی رو طرف میده 500 میلیون بخر، با خودم گفتم من سال دیگه سرمایه ام حداقل چهار برابر خواهد شد مگر احمقم و… امروز جانم برات بگه همون مغازه رو دو میلیارد میخرند بماند که اگر اونو خریده بودم حداقل ماهی ده میلیون میانگین اجاره میدادم(سه سال میشه حدود 360 میلیون) بدون هیچ استرسی و شبا خواب راحت داشتم و هزار استرس و بدبختی نداشتم، عزیز جان گول این تبلیغات رو نخور یک شبه هیچکس میلیاردر نشده این رویافروشی ها رو همین نهنگهای این بازار به من و شما خوروندن، برو با این پولت یک ملکی بخر مغازه ای بخر بده اجاره ببین هم شب راحت میخوابی هم بدون دردسر یه چهار سال دیگه حداقل قیمت اون ملکت دو سه برابر شده بخصوص الان که ملک توی رکود است وقت مناسبی برای ورود است، ببخشید راهنمایی خواستی من به عنوان کسی که تجربه اینکارو داشتم بهت گفتم خود دانی عزیزم. یا حق
اتریوم و ریپل و دوج بخر تا سه ماه دیگه با سود میای بیرون فقط کلیدش اینه که با ریزش ها نترسی و حتی یه توکن هم توی ضرر نفروشی
شما لطف دارین ممنونم خداخیرت بده
داداش وارد این بازار نشو برو یه چیز واقعی بخر همین ما که وارد شدیم کافیه ما چاره ای جز صبر نداریم طلا بخر ملک بخر ماشین بخر اگه این پول اضافه تر از پسندازته و هیچ کمبودی توی زندگیت نداری بیار اینجا تا نابود بشه البته احتمال یک در ملیون داره که چند برابر بشه
برو همه رو طلا بخر بزار زیر بالشت با خیال تخت بخاب
داشتو ک اینکاره ای همجاااا. هستی تو ک از ما نپرس
Cake ftm sui babydogecoin floki
و…
یه سری ارزای پر ریسکتر هم هست که اونا رو نمیگم(من اهل ریسک هستم و فعلا بیشتر ضرر دادم از این کار اما روشم رو رها نمی کنم)
امثال aioz و fartcoin رو هم نگاه کن خودت
خیلی زیاده
کسی هم از فردا خبری نداره
مسئولیت با خودت
سلام برو کمیته امداد بدش چند تا فقیر از این بهتره سرمایه گذاری کنی تو ارز
الان خودت موندی چیکار پس؟
اگه واقعا اعتقادی نداری بهش همین یک و نیم رو بردار و برو تا پودر نشده بقول خودت
همشو بده دوج کوین و ریپل و اتریوم تمام
آفرین بهت حق گفتی
من جات باشم فعلا هیچی، با ارزش ترین دارایی فعلا ریاله، هرچی میخوای بخری ۳ هفته صبر کن، همه بازارها رشد کردند، منتظر فرصت برای ورود باش
من اسفند گذشته توی بینگ ایکس ارز مایرو داشتم یه دفعه به ارزی دیدم به اسم بوم صد میلیون مایرو رو فروختم اومدم روی بوم .نزدیک یه ساعت بعدش پامپ این شروع شد تا ساعت سه روز بعدش پول من یک میلیارد و سیصد شد ،من به یقین رسیدم که نود درصد بازار شانس هست
تازه کار باشیو بارقم بالا وارد این بازار بشی.. حتماا یه گاز پکینکی هم بگیر چون تا تابستون پیش رو به یه معتاد تبدیل شدی:person_facepalming:![]()
![]()
.
خیلی دوست داری عقب نمونی و تو این قمار خونه شرکت کنی صد تومن پولتو تقسیم کن رو چندتا میم کوین.. . .. ولش کن.. برو بسلامت بعد از عید سری بزن چکش کن.اگه قرار باشه تو این قمار خونه خدا یه حالی بهت بده با این حرکت بهت میده…
اون 1/900رو هم هر حرکتی راست کارته بزن… نداریم بزاری بانکهای خصوصی سودشو بگیری صد شرف داره که بزاری تو این قمار خونه.. و دم به دیقه استرس…حالا کاکو جونی خودت میدونی.. موفق و پیروز باشی
سلام متاسفانه اکثر کسایی که اینجا همشو ن تو ضرر هستن بهت قول می دم اگه زمان به گذشته بر می گشت به ندرت وارد اینجا می شدن به نظر من وارد نشو چون همه زندگی من هم رفت
جالب بود:sweat_smile:![]()
با دو میلیارد سال ۹۳ میشد ساخت و ساز شروع کرد
یه ۱۰ سالی از عدد و رقم و تورم عقبی
من ۳باخت دادم اوایل کار با حساب دمو تردید کن ،اگرم میخوای هولد کنی و سود بکنی باید بری طلا بخری ملک بخری