دروود خدمت دوستان عزیز
تحلیل و اپدیت جدید از ارز sui
ما جمعه عصر اخبار بسیار مهم از اقتصاد امریکا و سخنرانی پاول را داریم پس باید شاهد نوسانات زیاد تو بازار باشیم.
دوستان اگه یادتون باشه یکماه پیش من بهتون گفتم بیت کوین انقدر تو این قیمت صد هزار دلار با روح روان بازی میکنه و از بالا و پایین استاپ تریدرها را میزنه و نقدینگی جمع میکنه تا دیگه راضی بشه و حرکت اصلی را بزنه پس به چهار هزار دلار پایین و بالا خوشحال و ناراحت نشین این بازی ادامه داره…100 هزار دلار یک عدد روانی هست که چندین ساله در موردش حرف میزنند و به تازگی به دست اورده پس به این راحتی از دست نمیده ولی ابنا بدونید در قیمت محدوده 85 هزار دلار سفارشات زیادی ثبت شده و بااااید بره این سفارشها را فعال کنه دیر و زود داره ولی میره…
دامیننس بیت کوین هم در محدوده 57 تا 58 درصد داره بازی میکنه و دقیقا داره مسیر بیت کوین را میره اگه بیاد زیر 56 تثبیت بده باید شاهد رشد الت کوینها باشیم در صورتی که بیت کوین خودش همزمان با دامیننس ریزش نکنه پس به این نکته توجه کنید اگر جفتشون همزمان ریزش کنند یعنی پول داره کلا از بازار کریپتو خارج میشه…ولی اگه بیاد بالای 58 درصد تثبیت بده خبر بدی هست برای الت کوینها
تثبیت یعنی 3 روز بالای اون قیمت بمونه…
دوستان برای سویی من همیشه از اون موقعها که قیمتش 1.70 بوده تا الان به همه گفتم هولدرها کاری به ریزش نداشته باشن و هرگز طمع نکنند که تو سقف بفروشن که پایین توکن بیشتری بخرن چون کسی از یک لحظه بعد بازار خبر نداره و بعدش میشه پشیمونی پس اگر دید بلند مدت دارید بفرستید به کیف پول و قیدشو بزنید و به مرور زمان در نقاط مناسب حجم اضاف کنید
من پیامهای زیادی دریافت میکنم که طرف فروخته و جا مونده پس لطفا این کار را نکنید البته این موضوع برای دید بلند مدت هست و نوسان گیران و کوتاه مدت داستانش فرق داره…
این ارز سویی یک ارز جوونه و خیلی خیلی جای رشد داره و اینده خوبی میتونه داشته باشه طی یکی دو سال پس صبور باشید کسی یک شبه پولدار نمیشه…
من حدود یک ماهی هست که به اکثر دوستان گفتم رو سقف خرید نزنید یا حجم اضاف نکنید چون سویی در 6 ماه گذشته رشد زیادی کرده و اصلاح عمیقی نداشته و این را بدونید هیچ نموداری تا همیشه صعودی نیست و بالا و پایین قشنگی بازار هست فقط باید یاد بگیرید تو کفها جایی که همه ترسیدن بخرید و تو سقفها جایی که همه هیجان میدن سیو سود کنید.
سیو سود هم یعنی اینکه سودی که کردی یک مقداریشو خارج کنی و مجدد در کف حجم اضاف کنی پس ی موقع همه ارزتو نفروشی.
در تحلیل قبل گفتم قیمت در تایم فریم 4 ساعته از 3.50 تا 4.90 داخل باکس رنج گیر کرده و وسط راهش قیمت 4دلاره که اگه از دست بره به کف باکس یعنی 3.50 میرسه و اگه سقف باکس را بشکنه میتونه بره برای سقف جدید که از بالا شکسته شد و تا قبمت 5.35 رفت
امروز ما تا محدوده 4.40 پایین رفتیم و مجدد با شروع کندل روزانه یک پامپ فیک داشتیم تا محدوده 4.95 و من احتمال میدم مجدد برگرده پایین و ادامه ریزش
همچنان قیمت 4 دلار یک حمایت قوی هست که اگر از دست بره تا 3.50 الی 3.60 پایین میریم و اگر حمایت بسیااااار مهم 3.50 از دست بره اوضاع بد میشه نگید نمیره یا سویی هرگز زیر 4 دلار نمیره چوون فقط یک اخبار منفی در دنیا بیاد مثل همین ویروس جدید همگی شاهد حمام خون خواهید شد پس کسی از یک لحظه بعد خبر نداره و این بازارها بسیار پر ریسک هستند.
اونایی که فکر میکنند از بازار جا موندن با ریسک خودشون از محدوده 3.60 خرید جدید بزنند ولی یک پله و همه پول نه و اگر پایین تر رفت اونجا میانگین کم کنند پس هیجانی تصمیم نگیرید چون گفتم بازار کریپتو فقط منتظر یک جرقه هست و اخبار بد چه از نظر جنگ چه از نظر ویروس مثل کرونا چه فشارهای اروپا و امریکا میتونه تاثیر زیادی بذاره پس اگه اومد رو 3.50 و یک رشدی کرد هیجانی نشو چون حمایت قوی هست و احتمال داره مجدد برگرده رو همون قیمت و اونا بشکنه پس نصف پولتو خرید بزن و طمع نکن
موفق و پیروز باشید
ارادتمند شما Ninja