یه انسان با شرف و مومن بیاد جواب منو بده .. چرا چرا و چرا وووو .. حجم مارکت cake که bnb رو کاکولش میچرخه 670 میلیون دلاره اونوقت حجم مارکت bnb .. 105 میلیارد دلاره ..
قیمت توکنش رو ضربدره سکه های در گردشش کن متوجه میشی
سلام دو نوع صرافی داریم Central یا متمرکز مثل بایننس که توکنش bnb هست. Decentral یا غیرمتمرکز مثل پنکیکسواپ که توکنش cake هستش
حجم پولی که تو صرافی های متمرکز هست خیلی بیشتر از صرافی غیرمتمرکزه پس طبیعیه که مارکتکپ bnb بیشتر از cake
سوال خیلی سختیه جوابی براش نمیشه پیدا کرد
دوست عزیز اگه ارز بخواد بره بالا پامپ کنه فرست این نمیده حج بره بالا یا سیگنال بده مستقیم پامپ میشه حجم محاملات هیچ ربط به پامپ دامپ نداره
دوست عزیز فکر میکنم اکانت تحلیلگر جهان یه اشاره کلی کرد اما در مورد نکته ایی که مد نظر شماس باید عرض کنم با کارهایی که در پلتفرم cake انجام شده و اعلام نشده احتمال بالا رفتن سریع قیمت وجود دارد و البته تفاوت حجم باید بین bnb و cake وجود داشته باشد منتها نه نسبت یک به هفده بنظر من حداقل یک دهم مناسبه و اینجا مشخصه قیمتو نگه داشتن و اماده جهشه ، نسبت یک دهم حداقل یعنی 11 میلیارد دلار cake , و 110 میلیارد دلار bnb , اعداد حدودی گفتم و نظر منه بررسی بیشتر بادوستان
آقا چه ربطی داره مقایسه پراید پورشه میکنی بایننس اسمارت چین یکی از بزرگترین بلاک چین هاست که هزاران ارز روی اون جابهجا میشه حتی خیلی از رپیدهای بیت اتریوم تتر ریپل ادا و…بخاطر هزینه کم روی این شبکه دارن جا به جا میشن واسه انتقال هم باید کارمزد bnbاستفاده بشه و هزاران توکن تو این شبکه ساخته میشن که باید برای ساخت اونا bnb بدی و بزرگترین صرافی دنیا پشتشه بعد با cake که هیچ استفاده جز استیک نداره مقایسه میکنی