تحلیل بازار و نقاط خرید (اعتماد یا عدم اعتماد؟)

عرض ادب احترام خدمت دوستان محترم

چند تحلیل از ریزش بازار و نقاط مناسب خرید در دیدگاها قبلی گذاشتم که امیدوارم مفید باشه
اگه هنوز تصمیم به انجام کاری نگرفتی پیشنهاد میدم یک نگاهی بندازی

در رابطه با صعودی بودن بازار خدمت شما عزیزان خیلی خلاصه عرض کنم که هیچ جای نگرانی نیست بازار کاملا صعودی هست
در صورت برگشت بیت کوین به سمت ۹۴.۵۰۰ و رد شدن از این مقاومت دیگه هیچ برگشتی در کار نیست و به سمت ۱۰۰ هزار حرکت خواهیم کرد

محدوده سقف جدید یا تا کجا قرار به رفتن هست حتما در یک دیدگاه جدید بعد از گذشت ۹۴.۵۰۰ خواهم گذاشت

دوستانی که به حرفای بنده اعتماد ندارن میتونن به دیدگاهای قبلی مراجعه و چک کنن که با شروع ریزش اولین دیدگاه را گذاشتم و به لطف خدا ۷۰ درصد تحلیلها درست بوده و مابقی به زمان نیاز داره

البته ناگفته نمانه که من فقط تحلیل شرایط موجود را برسی میکنم این بازار نشان داده با یک تویت هم میتونه مسیر عوض کنه ،تلاش بنده نشان دادن حدودی مسیر و قافل گیر نشدن هست

عزیزانی که در نقاطی که گفته شده بود خرید کردن و همچنان مقداری تتر دارن توجه کنید در صورت رسیدن به ۹۲ الی ۹۱.۵۰۰ اخرین خریدو انجام بدن چه بیت چه الت و در صورت جاماندن به هر دلیلی اخرین فرصت بعد از رد کردن ۹۴.۵۰۰ هست در صورت گذشتن از این محدوده دیگه برگشتی نیست و اخرین فرصت خرید هست

شما جا نمونی کافیه ما نمیخریم میخایم جا بمونیم

شما هر جور صلاح میدونید تصمیم بگیرید ،من کاری که خودم فکر میکنم درست هست به اشتراک میزارم

نه تشویق به خرید میکنم نه به فروش علم و تجربه ای که دارم بارشما عزیزان به اشتراک میزارم

تا اینجا دقیق پیش رفتی

این تحلیل ۴.۵ ساعت پیش بنده اگه پیشگوی نیست پس چیه

بنده داخل تحلیلهای که کردم نگفتم میریزه میاد بالا
نقاط خرید اعلام کردم ، نقاط مقاومت اعلام کردم

به نظر بنده خیلی جرات و با تحربه باید باشی تا بتونی تو ریزش بازار با این دقت تحلیل بدی که برای هم وطنهای عزیزم مفید باشه

امیدوارم پر سود باشید