افسوس از فرصت های از دست رفته

چند هفته پیشم گفتم این بازار دیگه اون بازار چهار سال پیش نیست خیلی ارزا نابود میشن بدترین کار ممکن هولد هست با کلمه هولد کلی سود ازموم گرفتن بارها وبارها ارزا بالا رفتن و امدن سر جای اولشون ما هنوز تو توهم هولد هستیم دوستان چه خوشتون بیاد چه نه کار همه ما تمومه دار ندارمون دادیم دست کسایی که ده ساله برامون نقشه کشیده بودن اینطور گیرمون بندازن سر دسته شونم ایلان ماسک چهار سال پیش وقتی تصویری گذاشت که یه ادم فضایی نشسته بود رو سنگ پشت سرش هزاران ستاره بود تصور بعدیش همون ادم فضایی بود ولی دیگه کلی ستاره نبود کلا به صد تام نمیرسید اونجا خیلیا فهمیدن که قراره نابود شن خیلی ارزا و شدن و دارن میشن گیرمون انداختن حسابی کار به ای دوج ندارم کلیت بازار رو نگاه کنید بیت سقف زد چندین برابر شد ولی نود درصد ارزا تقریبا نزدیک کف قیمتی هستن خدا کمکون کنه یبار از خدا میخام فقط یبار ی نیمچه الت سیزن بزنه ما فرار کنیم بخدا قسم تا عمر دارم تو بازار کریپتو نمیام …

ولا منم خیلی وقته تو این بازار هستم
اگه این بار به پولم برسم دیگه نمیام سمت ارز دیجیتال طلا بهتره
اگه پولم رو پارسال طلا میگرفتم تا الان سود خوبی میگرفتم
ولی اینجا نصف تو ضررم

این چیزیه که اونا می‌خوان القا کنن و گویا موفق هم شدن و این نشونه خوبیه اگه مطمعن بشن که موفق شدن و با یه پامپ کوچیک خیلیارو پیاده کنن آلت سیزن بزرگی در راهه

احسنت دقیقا.
منم هر روز دارم بخودم میگم پول بی زبون ریختیم تو اینجا. الان اگه طلا خریده بودیم اینقدر استرس و در به دری نداشتیم.
فقط به سود برسیم یا ضررمون جبران بشه دیگه نمیاییم اینجا.
دوستان اگه خواستید سرمایه گذاری هم کنید فقط روی بیت کوین. حداقل وجدانت راحته.

اگه تو کف قیمت اویل سال خرید میزدی الان تو ضرر نبودی پس همچی بستگی به اون قیمت داره که خرید زدی ولی بازم من مطمئن نهایتا ١ماه دیگه رشد شروع میکنن این مدت صبر کردی این مدت صبر کن تو این ریزش فقط وفقط خواستن حجم مارکت که تو تعطیلات خالی شده بود برگرده ودوستان نهنگهارو فرصت خرید بهشون داد که شماها از ریزش بترسید و اون مفت ارزهاتون از چنگتون دربیارن