دوستان میدونین اشکال ما چیه؟
بجای اینکه از نظرات هماستفاده کنیم و با هم مهربون باشیم، میخوایم همو بزنیم.
اینجا من دنبال کسب درامد و تیغ زدن کسی نیستم، خداروشکر دستم به دهنم میرسه، کار فول تایم و خوبی هم دارم. اینجا نه اسم دارم نه عکس. حتی تحلیل تکنیکال هم هیچوقت توی سایت نذاشتم که بخام اینجا حتی معروفبشم یا کسب درامد کنم با اینکه هم درسشو خوندم، هم سال ها تجربشو دارم.
دوست عزیز واقعا فکر میکنی من دنبال لایک و دیسلایک؟ یعنی انقدر منو بیکار و عقده ای دیدی.
اگر اینجا عضو شدم به قصد کمک به هموطنام بود که ۴ تا خبر بزارم، اگر چیزی به ذهنم میرسه هرچند کم به رایگان در اختیار بزارم.
شما نمیخاد دست منو ببوسی، قبل اینکه اخباری یا نظری را نقض کنیم بریم یکم سرچ کنیم. اعتبار بقیه روخراب نکنیم.
راجع به اتفاقات دیروز و امروز هم، .بنظر من بی سواد ریزش امروز به دلایل زیر:
۱- مصاحبه دیروز گری گنسلر با بلومبرگ و پافشاری به سیاستهای قبلی و سختگیرانه.
۲- مصاحبه های جداگانه امروز اعضای فدرال رزرو ( کالینز، هارکر،…) که همگی اذعان کردن قرار نیست نرخ بهره را به سرعت کاهش بدن، نهایتا دوبار در سال ۲۰۲۵. این سیاستها از یکطرف باعث عدم تمایل سرمایه گذاران به ورود سرمایه به بازارهای پرریسک میشه و از طرفی خطر وقوع رکود رو افزایش میده.
اگر فدرال رزرو همین فرمون بره جلو ، سال ۲۰۲۶. سال رکود تورمی است چون تورم رو هم نتونستن کاملا مهار کنن.
۳-صدور مجوز فروش ۶.۵ میلیارد دلار بیت کوین توقیف شده در امریکا امروز در امریکا.
۴- شکست مقاومت مهم 96 هزار دلاری بیت کوین که فعلا خوشبختانه توی حمایت قوی ۹۲ هزارتا ریباند کرد.البته فعلا! ولی اوضاع بیت کوین بحرانیه و امکان، تاکید میکنم امکان ریزش تا ۷۵۰۰۰ را داره مگر اینکه خبر فاندامنتال مثبت براش بیاد.
در مورد آینده هم همونطور که همیشه توی کامنتام گفتم ، غیر قابل پیش بینی. بازار همیشه بالا و پایین داره و غافل گیر میکنه. اگر شما بتونی بازار شکست بدی،و درست پیش بینی کنی ثروتمندترین ادم دنیا میشی.
دوست عزیزی که میخای بمن اندیکاتور بالای صفحه یاد بدی، تحلیل تکنیکال ابزاریه برای بررسی گذشته و حال چارت ( نه حتی یک ثانیه بعد) و بررسی احتمالات پیش رو ،و سنجش رینج نواسانات حاصل از اخبار فاندامنتال، اخباری که ما هیچ وقت قرار نیست از قبل بدونیم.
وقتی هم که میفهمیم قیمت بالا و پایینش رو قبلا زده.
مثل معروفی هست: شایعه روبخر ، خبرو بفروش.
از طرف دیگه تحلیل تکنیکال و ترید از چند سال قبل توسط رباتهای هوش مصنوعی انجام میشه، در یکصدمثانیه تمامی ایندکسها، ایندیکیتورها در تمامی تایم فریم ها رامیخونه و تمامی الگوها را ترسیم و بررسی میکنه، تصمیم میگیره، و ترید میکن، چون مستقیم به حساب و ولت وصله.
حالا اگر شما دوست عزیز فکر میکنین میتونین سریعتر و بهتر از این سیستمها عمل کنین، موفق باشین.
ببخشید طولانی شد، از این به بعد هم بنده حقیر صرفا کامنتای شما عزیزان را میخونم و استفاده میبرم.
موفق و پرسود باشین