آلت کوین های پر پتانسیل

دیدگاه آخرمو مینویسم ؛ اونم بعد سال ها وقت گذاشتن داخل این مارکت ؛ سم پاشی و آیه یاس هم نخون.
فعلا دوست عزیزی گفت بیت حوالی ۸۷ هزار احتمالا اصلاح آخر که منم بدبینانه ترین حالت اونجارو در نظر گرفتم و اینجا جاش نیست که بخوایم بگیم چرا و چی…
اما به طبع از اون ناحیه نباید برگردیم پایینتر
نکته آخر: با بیت ۱۰۰ هزاری هم فکر میکردید اینقدر اذیت بشید؟
پس یکم فکرکن و بدون راحت بهت سود نمیده.
و اصول سرمایه گذاری رو مجددا یاد بگیر و بعد وارد شد
از سرمایه گذاری رو پروژه های خوب و وارد کردن پولی که به اصطلاح از دست رفتنش زندگیت تحت الشعاع قرار نگیره و خرید پله ای و میانگین کم کردن…
در نهایت هم صبر رو به همه یاد میده.

در مورد فانتوم هم گفتم حمایت ۶۵ و ۵۵ سنت بشدت قوی هستن و باید ببینیم کدوم عمل میکنه و الان فکر میکنم حمایت ۵۵ مورد نظر هست چون تا ۶۲ سنت رفت و میتونیم یکم دیگه بریم پایینتر و از ۵۵ مجدد برگردیم بالا که با دیدن چارت فکر میکنم رو ۵۵ سنت کسانی که چارت رو میشناسن بهتر متوجه میشن چی میگم؛
اونجا اصلاح تکمیل میشه.
نمیدونم شما یادتونه یا نه اما ماه های زیادی سر این ۵۵ گیر داشت و مقاومت میکرد؛ الان این تبدیل به حمایت هست و به این راحتی از دست نمیره؛ اما همه از بیت پیروی میکنند؛ اما کلیت چیزی که میبینم اصلاح آلت کوین ها در مجموع نظر شخصیم اینه رو به پایان هست.
این قیمت ها هم دیگه قطعا اشباع خواهد شد.
جبران تیره روزی ها خواهد شد..
انشاالله
تمام:flexed_biceps::rocket:

دمتم‌گرم‌ که وقت میزاری برامون

بهتر نبود به جای اینهمه صبر تو این سالها، تارگتهای سس شعر نمیدادی و میزاشتی هر روز سهمشون رو از بازارهای سبز بگیرن؟