هشدار: فانتوم همچنان در حال اصلاح

گول اندکی رشد را نخورید برای چندمین بار عرض می کنم تا قیمت بالای 1دلار و دو دهم. تثبیت نکرده بازار فانتوم همچنان اصلاحی است نهایت تا 82سنت می‌ره اما باز میریزه

آقا تو و سیاوش میشه صحبت نکنید

چرا از واقعیت فرار میکنی ساناز، من خودم توی فانتوم ضرر کردم که اینجام، یا باید همون موقع که گفتم خروج میزدین و دوباره وارد میشدین، یا الان دیگه بمونین و حرص نخورین، مقصر این وضع، کامنت من نوعی نیست، تعصب بیجاییه که رو حساب چهارتا تحلیل گر دوزاری که خودتونم میدونید منظورم کیاس، رو این ارز پیدا کردین، تا الانم که هرچی گفته بودم درست از آب در اومد، چرا نظر ندم؟ نظر ندم که چهار نفر دیگه با تارگتها و تحلیلهای امثال روحی و گرامی و بقیه، بیچاره بشن؟

فکر میکنی کامنت امثال تو باعث منفی تر شدن میشه که با قیمت مناسب‌تر خرید کنی و نوسانگیری کنی😒
اگه واقعا اعتقاد داری که خرید و داشتن فانتوم بدبخت شدنه که خودت به حدی مشغول خرید ارزانتر فانتوم که عصبی شدی و وقت غیر عادی روی فانتوم بد و اَخ داری صرف میکنی😂

تو یه اسگلی بیش نیستی خاک‌ تو اون سرت بکنم که تو فانتوم با این همه ادعا و گوز گوزت‌ تو ضرری همه جوره صود داده تو این دو سه ماهه با نوسانش،،بودن امسالی مثل تو. تواینجا از کون سوزیتونه که نتونستین چیزی در بیارین
اقای روحی و گرامی هم انقدر انسان هستن که نظارتشون رو میدن نظر دادن اون دو بزرگوار و بقیه دوستان به این معنی نیست که نقطه ورود و خروج بدن هرکی مسعول کارهای خودشه. از شماهم خواهش میکنم لطفا صحبتی و دلسوزی کسی رو اینجا نکنین خودت واسه خودت باید احترام بخری
ولی متاسفانه همش تو مخی

پسر خوب من ۷هزارتا رو ۷۰سنت خریدم اصلا ۵۰سنت هم بشه مهم نیس .من ناراحت میشم ک شما باعث دلسردی دیگران میشید

حالا نمیدونم قبلا چی گفتی
فقط اینو در نظر داشته باش که کسی اینجا پیش گو نیست فقط تحلیل میکنند تحلیل سناریو های بازار رو میگه و شما باید خودت بر اساس ریسک تصمیم‌ بگیری.
بنابراین به جای اینکه کسی رو تخریب کنی بخون و اطلاعاتت رو بالا ببر.

خدا بیشترش کنه💰
.
.
در مورد دلسردی و دلگرمی دیگران هم یه عمر تو این مملکت با امید واهی و ایشالا ماشالا زندگی کردیم کافی نیست؟
چرا اینجوریه که دوس دارین الکی با حرف، در لحظه خوشحال بشین ولی نتیجه هر چی هم شد کنار بیاین باهاش؟

میتونی چیزی نگی؟؟:neutral_face:

ولش کن بذار واسه خودش تحلیل کنه