ایاس خریدم، صبور باشید!

سلام بنده ایاس رو قیمت ۸۸خریدم مطمئن هستم که بالا میره دوستانی که این ارز رو خریدن فقط کافیه صبر داشته باشن وقتی حرف از صبر میشه منظورم یک ماه نیست داداش من ارز دیجیتال صبر میخواد حداقلش اینو بهتر میدونم که از بورس ایران بهتره خیلیارو به خاک سیاه نشوند دوست عزیز اگه صبر نداری و میخوای یک شبه میلیاردر بشی برو بورس ایران اونجا خیلی بهتره حداقلش اینو میدونی که نیازی به صبر نداره چون در یک ماه موجودیت میشه صفر
خواهشا انرژی منفی ندید
ممنون از تمام کسانی که تحقیق میکنن و حرف میزنن و الکی انرژی منفی نمیدن

سلام آقا رضا
من میخوام وارد ارز دیجیتال بشم ب تازگی
ایاس هم بهم گفتن دوستان
اما میخوام این تحلیل هارو بدونم چطوریه ک یکی میگه میره بالا یکی میگه میاد پایین یکی میگه امشب ان دلارو میزنه
این ها بر حسب چیه
چطوری میشه تحلیل کرد؟
این ارز ک تو یکسال اخیر منفی بوده شما چ خبری دارید که میگید بالا میره؟

شما اگه ۱۱سال پیش بیت میخریدی بعد یکسال که بیت آنچنان افزایش نداشته هم این حرفو میزدی صدرصد میگفتی این کی بالا میره اصلا میگفتی اگه بیت واقعی بود چرا اولش مفتی بهت میدادن ۱۱سال پیش تو خیلی از بازیهای رایانه ای وقتی بازی رو میبردی بهت بیت میدادن اون موقع هیچکس نمیتونست بگه بیت ۱۱سال دیگه رکورد میزنه ارز دیجیتالی صبر میخواد نه یک ماه نه دوماه شاید شما تو یک ماه یا یک سال سود نکنی که هیچ ضرر هم میکنی ولی در طول مدت اینو مطمئن باش سود میکنی البته بعضیا هستن دنبال سود روزانه هستن که اونم با کمی تحلیل و بررسی و اطلاعات در مورد ارزی که میخوای خرید و فروش کنی مطمئنا سود خواهی برد ولی بهتر از همه اینه یک ارز معتبر رو انتخاب کنی نه کل سرمایه درصدی از سرمایت رو بزاری رو اون ارز و هر روز چک نکنی مطمئن باش یه سرمایه گذاری خوبی خواهد بود
از جمله از این ارزها میتوان اتریوم ایاس استلار بیت کش لایت کش بایننس و…
یه ارزی هم تازه سر زبونا افتاده به نظر بنده ارز خوبی است تو این بازار تونسته تو یک ماه اخیر حدود ۷۰درصد افزایش داشته باشه
تو سرمایه گذاری ارز فقط و فقط صبر است که جواب خواهد داد اینو بهت قول میدم
من خودم اتریوم هم خریدم با اینکه تو قیمت بالا خریدم ولی نگران نیستم صبر جواب همه ی اینارو خواهد داد ایاس هم که جای خود رو دارد اتفاقا ایاس با یک پله صعود محبوبتر از قبل هم خواهد شد
خرید ارز ریپل هم واقعا از ریسک بالایی برخورداره

تو بازارهای خارجی از رو چارت همه چی رو میشه فهمید

اینا از آموزش میاد
چیز سختیهم نیست
بعد میتونی خودت از رو نمودار تحلیل کنی
ولی اینو یادت باشه همیشه اونی ک تو فک میکنی نمیشه،فقط صبر داشته باش و یه هدف مشخص داشته باش ک ب اون رسید بفروشی و مطمعن باش میرسه ولی در دراز مدت
اگه میخوای نوسان گیری کنی فقط با نصف پولت اینکارو بکن.
ایاس الان قیمت خیلی خوبیه برای خرید اگه میخوای بخری نصف پولتو بخر فک کن از دسترس خارج شده اصن بهش دست نزن تا وقتی به اون قیمتی که خواستی برسه.
هدف من 200دلاره تو چی

حال خوندنش نیست :joy: