سلام دوستان من کی وای سی کردم و هیچ زیر مجموعه ای هم ندارم ولی الان که رفتم دیدم یکی به نام eoin martin زیر مجموعمه در صورتی که من اصلا کسی رو دعوت نکردم واسه همین ، آیا همه پای هام انتقال داده نمیشه به کیف پولم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید🙏
داداش این اسم دعوت کننده شما هست نه زیر مجموعه شما
ربطی نداره ، اون تعداد که خودت ماین کردی به کیف پولت انتقال داده میشه ، از تعدادی که اون زیر مجموعه ماین کرده اگر کی وای سی نشده باشه چیزی به شما تعلق نمیگیره
عزیز من شرط وارد شدن به پای اینه که اولش کد معرف باید بزنی اون معرف شماست نه زیر مجموعه
جای نگرانی ندارد ، آنهایی هم که زیر مجموعه هاشون کی وای سی نشده است تعداد سکه هایی که خودشان ماین کرده اند به کیف پولشون منتقل میشه ، فقط از تعداد سکه هایی که زیر مجموعه هاشون ماین کردند چیزی بهشون نمیرسه
اون احتمالا کسی هست که با کد ش وارد برنامه شدی،،چون اون بخش از پای هایی که مربوط به ماین مستقیم شما نمیشه با زیرمجموعه کد معرف و افراد سپر امنیتی مرتبط هست
سلام، رفیق پس من چی؟منی که هیچ زیر مجموعه ایی نداشتم و مقدار ۱۸۷۰ توکن داشتم و روز به روز بهش اضافه میکردم چی؟
الان از لیست مخاطبام که اقوام و رفیقام هستن و اصلا هیچ وصلتی تو این برنامه باهم نداشتیمو با چندین نفر غریبه رو کرده زیر مجموعه ام و از اون مقداری که خودم به تنهایی ماین کردم رو به اونا تخصیص داده و ۹۹۹ توکن از من کم کرده چرا؟
گفتن نامتمرکز اما نه تا این حد که بیاد هرجور دوست داره به کسی ببخشه و از کسی بگیره… این کارهای مجموعه ی پای نتورک خیلی ترسوندتم.. اول برات یه پیشنهاد میاره بعد که قبول کردی و انجام دادی برات توضیحات و شرایط رو توضیح میده ، مثل همین قفل کردن توکن ها که گفت تا هر چند وقت که میخوایی قفل کن تا نرخ استخراجت بالا بره، اما نگفت از کی زمانت شروع میشه و خیلیا به هوای همون لحظه قفل کردن اما بعدها و نزدیک به لیست شدن گفت که زمانمون از روزی که احراز هویت کردیم شروع میشه…
واسه زیر مجموعه ها هم نمیدونم چجوری حساب کردن که یارو ناشناس رو کردن زیر مجموعه ی من و از حق خودم و به طریق یارو ازم گروگان گرفتن.. و بعدها هم گفت که باید زیر مجموعه ها کی واسی کنند تا حق ماین به حسابهامون بیاد…
هزارتا نقص داره، خدا خودش رحم کنه که بعدا یه بامبول جدید درنیاره و نگه : ماینر عزیز چون شما زشت میباشید، به مقدار هزار توکن ازت میگیریم