آقایون گول نخورید صد بار گفتم بازار صعودیه پامپ داریم و بقیه ارزها هم فردا به بعد رشد میکنن چجوری بگم بهتون حرف اینو اونو گوش نکنید که میگن ریزشی آقا خودتون فردا ببینید بقیه ارزا چجوری یکی یکی پامپ شدن بعد ورود کنید بازار از الان تا فردا استارت انفجار پامپی داره
اصلا به منم بگید بیسواد یا کلاس دوم یا هر چیزی از فردا اگه پامپ نشد دیگه نظری نمیدم
عذرخواهی میکنم دوران دبستان بچگی یادش بخیر یه رفیقی داشتم که دبستان با ما همکلاسی بود و هرچی معلم میگفت و ما بهش میگفتیم متوجه نمیشید سه سال رفوزه شد منو چند تا از رفیقام جهشی خوندیم درست چندین سال ازش جلو افتادیم در صورتی که باهم همکلاس بودیم…
خب به قول خودت این چرت و پرت رو گفتم که بفهمی اولا چندین سال یه مقطع بودن با کله پوک و رفوزه شدن برابر همون آدم سال به سال خنگ تر چه بسا دوستانی که تجربه یادگیری دارن و مثل جهشی باعث پیشرفت خودشون و بقیه بشن
دوست عزیز اصلا مطلبم به شما اشاره ندارن کلی گفتم…
عذرخواهی میکنم دوران دبستان بچگی یادش بخیر یه رفیقی داشتم که دبستان با ما همکلاسی بود و هرچی معلم میگفت و ما بهش میگفتیم متوجه نمیشید سه سال رفوزه شد منو چند تا از رفیقام جهشی خوندیم درست چندین سال ازش جلو افتادیم در صورتی که باهم همکلاس بودیم…
خب به قول خودت این چرت و پرت رو گفتم که بفهمی اولا چندین سال یه مقطع بودن با کله پوک و رفوزه شدن برابر همون آدم سال به سال خنگ تر چه بسا دوستانی که تجربه یادگیری دارن و مثل جهشی باعث پیشرفت خودشون و بقیه بشن
دوست عزیز اصلا مطلبم به شما اشاره نداره کلی گفتم جهت اطلاع …