سودآوری در بازار ارز

سلام
خیلی عجیبه

حدود ۳ ماهه فقط کامنتارو میخونم زیر ارزهای مختلف
تالا ندیدم کسی ازین بازار سود برده باشه ، چرا همه تو ضرریم؟
حتی دیدم جناب بختیاری یه جا گفتن من ۲ میلیارد تو این بازار ضرر دادم
اگه کسی تالا اینجا سود کرده بگه ماکه هرچی میبینیم همه صدشونو گذاشتن شده ۵۰😁

من سود کرده م. ضررم کرده م. ولی سودم نسبت به ضررم حدود ۶۰ درصد بیشتر بوده. اگه قوانین این بازارو بلد باشی و بدونی چجوری و در کجا بخری سود میکنی، شک نکن.
خرید پلکانی و شناختن حمایتها و مقاومتها و شناختن نبض بازار که همه ش با تجربه بدست میاد. دست کم باید چهار سال به بالا توی این بازار بوده باشی تا این چیزا رو خوب یاد بگیری.
من هنوز دو پله برای خرید دارم که یکیش روی 10.4 و اونیکی روی 9.45 هستش. یعنی هنوز یک سوم پولمو نقدم.
امیدوارم کسی که علمشو نداره بدستش بیاره یا از این بازار بره. آرزوی موفقیت برای همه دارم.

من سود کردم .اون سری ۲۱تومن خریدم ۳۶تومن فروختم .باسی ملیون تومن پانزده شانزده ملیون سودکردم اونم ساعت ۳بعدازظهرخریدم ساعت هشت وخورده ای شب فروختم.توی چندساعت سودکردم.اونو دیدم که الان صدتومنم نصف شده وعین خیالم نیست.چون میدونم وقتی بخوادخیلی نامردی کنه پول خودمو باسودبانکی بهم پس میده.

فقط طمع هستش نمیذاره ما سود کنیم
بقیش همش کشکه

دوست نداشتم درشرایطی که خیلی ازهموطنام ظاهرا تویه ضررهستند بگم ولی بنده؛ درمورد ایکس امپایربطورمیانگین ۲۵درصد تویه سودم درموردریپل هنوز۶برابرسودم درمورددوج کوین ۳برابرسودم درموردلوناکلاسیک دوبرابرسودم.

این طمع رو همون هوش مصنوعی که خوشمزه بازی درآوردی در موردش شناخته و اصن اومده تا بکنه تو پات

عمرا بتونی بخری

منم سه ساله ۴۰۰ضرر کردم والان ۱۵۰ایکس رو قیمت ۱۱ خریدم

جناب من دو میلیارد سود کردم تو سه ماه گذشته.الان اون دو میلیارد شده یک میلیارد و پانصد میگم۵۰۰ تو ضررم

سلام دوستت عزیز این دوستان که میگن ضرر کردیم منظورشون
قرار بوده مثلاً تو فکر خودشون با صد تومان تو سه ماه صد تومان دیگه سود میکنن بعد به جای صد تومان هشتاد تومان سود می‌کنه بعد میگه من 20درصد ضرر کردم البته بعضی ها هم ضرر میکنن فقد اون اولش بعد از دوماه دیگه خیلی کم پیش میاد که ضرر کنن