جمع بندی بحث xrp و بابک

کاربر xrp
به نظر من بحثتون را با بابک تمام کنبد بله بابک فهمید که اشتباه کرده و تهمت تیغ زن و.. هم زد و عذر خواهی کرد قبول هم داریم که خبر تازه بود و اثر هم احتمالا داره با گذشت فضای اینجا را سالم نگه داریم هر دوی شما عزیزان موفق باشید پیش میاد نباید سخت گرفت گذشت کنید

سلام من تهمت تیغ زدن اقای xrp رو نزدم.

من فقط نوشتم که خبر برا چند هفته قبل بوده و قدیمیه.

همون خبر رو مدیر sec اینبار در مصاحبه تکرار کرد♥️

اقا بابک سلام وقتتون بخیر.
همه کسایی که هولدر این ارزن میدونن شما چقدر زحمت کشیدی برامون من خودم به شخصه وقتشو داشته باشم. حوصلشو ندارم برم دنبال خبر بگردم تایپ کنم بیارم تو این صفحه بزارم واقعا ممنونم از شما خیرشو ببینی
واینکه شما ثابت شده ای برادر❤
کاربر xrp هرچی دوس داری بزار.
هولداری قدیمی و جدید میدونن به حرفای چ شخصی باید گوش بدنو توجه کنن…

دوست گرامی، لطفا پیامم رو با دقت بخونید، من بحث را خاتمه دادم.

نمیدونم من یه کامنت از اکانتی شبیه اکانت شما دیدم چند کلمه عجیب داخلش بود همان زمان هم با اون کاربر درگیر بودید اون کاربر هم قهر کرد اگر حل شده و اشتباه از من بوده که خدا را شکر فکر کنم اون اکانت جعلی بابک اون کامنت را گذاشته بوده و اون فرد بوده که با کاربر xrpدر حال جدل بوده خدا همه را هدایت کنه عذر میخام من فکر کردم اکانت شما بوده با اسم بابک کامنت توهین آمیز گذاشته بود تعجب هم کرده بودم چون اون رفتار از شما بعید بود دوستان باید دقت کنن کاربری هست با اکانت جعلی جای اقای بابک کامنت توهین امیز میذاره موفق باشی عزیز

اقای بابک تهمتی نزدن و از اینکه لحن تند داشتن هم بنده ی خدا عذرخواهی کردن دیگه بیشتر از این کش ندید و یک کلاغ و چهل کلاغ نکنید ماجرا را

آقای بابک کی تهمت زدن؟!!چرا دو بهم زنی میکنی؟! هم آقابابک و همxrp انسانهای مودب و فهیم هستن و فقط یک سوء تفاهم بینشون بوده و تموم شده،اینا چیه نوشتی؟