پتانسیل در ارزهای جدید

سلام دوستان، اولین بارمه می‌خوام اینجا پیام بگذارم، نه می‌خوام به کسی امید واهی بدم نه کسی رو دلسرد کنم ، من از سال 99 با ارزهای دیجیتال شدم. متاسفانه موقعی که دوج شده بود 900 تومن پول نداشتم بگیرم. بعد از اینکه دوج رسید 8هزارتومن ، سرمایه بابام صد و ده میلیون بود بهم داد وارد بازار کردم اونموقع بیت کوین سقوط وحشتناکی کرد و چین و ایلان ماسک دلیل ریزش شدند.اونموقع شب اول که پولم رو وارد بازار کردم پولم شد پنجاه میلیون تا صبح کن نخوابیدم و فقط کندل ها رو می‌دیدم و اشک میریختم و به عالم و آدم زنگ میزدم که برمیگرده با نه. بعد از دو هفته پولم شد دویست و بیست میلیون دوج سقفشو زد و من فروختم و ریزش کرد. پنجاه میلیون پول نگهداشتم توش و پول بابام رو دادم . خودمم کم کم هم مردم این چند سال و هی می‌ریخت . تا 1800تومن خریدم . نزدیک صد و بیست میلیون سرمایه ای که هی می‌خریدم پولم شد 16میلیون . ولی صبر کردم ا الان شده نزدیک چهارصد میلیون . الآنم صبر میکنم . از این بالا پایینتر زیاد دیدم ولی مطمئنم صبر کنید و پولی که بهش نیازی ندارید وارد بازار کنی. سود میکنید. دوج منو صبور کرد تو تمام زندگیم . منتظرم سقف‌بزنه این سال جدید . امسال نزنه سال دیگه میزنه . فقط اینو میتونم بگم تو دوسه سال اخیر هم بیت 13000دلاری دیدم هم بیت صد هزار دلاری . هم سولانایی که دوسال پیش وحشتناک ریخت رو دیدم هم سولانای امروز رو. صبور باشید . بالاخره نوبت همه میشه
مخلص

طلا اگه میخریدی سال ۹۹ اوج قیتش ۶۰۰ هزار تومن بود با ۱۲۰ میلیونت میتونستی ۲۰۰ گرم طلا بخری
و الان بدون دردسر و ریسک ، گرمی ۵/۲۰۰/۰۰۰
میفروختی پولت الان شده بود
یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان

طلا اگه میخریدی سال ۹۹ اوج قیتش ۶۰۰ هزار تومن بود با ۱۲۰ میلیونت میتونستی ۲۰۰ گرم طلا بخری
و الان بدون دردسر و ریسک ، گرمی ۵/۲۰۰/۰۰۰

و الان بدون دردسر و ریسک، گرمی ۵/۲۰۰/۰۰۰

من دوج دویست تومانی خریدم چهارصد تومان فروختم صبر کردم ارزون شه رفت رو حدود شانزده هزار ولی الان ریپل و سو یی و سی و و هم دارم همه عالی

دقیقا منم این روزایی که گفتی دیدم متاسفانه

سال 99طلا گرمی 1/100بود من خریدم کجا 600بود خوابی؟؟؟طلا اگه خریده بود میشد ۱۲۰گرم وبه الان ۶۲۰میلیون