بیت کوین و هولد: آینده روشن!

عزیزای دلم داداشام بیت باس ماس ولا غیر همیین که گفتم.
میگه طبق امار 5 درصد مردم دنیا با بیت اشنایی دارن‌میگه دنیا نه ایران پس ببینید این ارزها به کجاها که برسه کسانی که الان وارد شدید و همین الان دارید این پیامهارو میخونید بدونید که ما مثل کسانی هستیم که وسط یه بیابون زمین خریدیم و چند سال بعد همون زمینها میشه متری خدا تومن همون زمینهایی که به اصطلاح میگن (سگ توله نمیذاره) من یک هولدرم شاید 1ماه یکبار به کیف پولم سر بزنم شما هم دلواپس نباشید عجولانه تصمیم نگیرید اما تحقیق کنید پیگیر باشید مطالعه کنید علم خود را بالا ببرید در نقطه ای خوب ورود کنید و با هدف سرمایه گذاری وارد شوید.
کسانی که میمانند بی شک از ثروتمندان اینده این دنیا خواهند بود.#هولد

درود بر شما :folded_hands: الحق که حرف درستی زدی، من با تجربه ۳۰ سال کار در بازار مواد غذایی از یکماه پیش به این بازار ورود کردم و در حین آموزش دیدن ، دارم خرید و فروش سطح پایین انجام میدم و هر روز بیشتر از روز قبل شیفته این بازار میشم چیزی که دارم میبینم یه اقیانوس بزرگه که انتها نداره مطمئنا ما ماهی ها اینجا بزودی به نهنگ‌ها و وال های بزرگی تبدیل میشیم که همه کاری میتونیم انجام بدیم :flexed_biceps: آینده از آن بازار رمزارزهاست پس نگران نباشید :+1: ضمنا هر کسی تو این چند ساله از تورم عقب مونده می‌تونه ازش جلو بزنه:person_running::person_running::person_running: نکته پایانی اینکه حتماً برید آموزش ببینید و هرگونه مبلغی بابت آموزش یه نوع سرمایه گذاریه.
پیروز و پرسود باشید :folded_hands:

البته اگه اون زمین به اتوبان نخوره و دولت دست نزاره روش و یا صاحب قبلی اون زمین را به ده نفر نفروخته باشه

چرتو پرت نگو اینقدر اگه داری بفروش تا بیشتر تو ضرر نرفتی با این حرفا خودتو گول نزن

اون پنج درصدی که صحبتش شده افراد ثروتمندی هستن که روی یک دلار خریدشونو زدن و حالا روی چهل هزار دلار دارن به اون ۹۵ درصد که تازه با این بازار اشنا شدن میفروشن

خداکنه واقعا اینطور باشه منه نابلد روی ۴۰۰۰۰تا هم بیت کوین گرفتم هم الت کوین به خاک سیاه نشستم‌تا الان

از اون ۵درصد فک کنم ۴درصدش تو ایران باشن و ایرانی

بهتر نبود تویه ۴۰تا فروخته بودیم الان با یه فنجون چایی در دست تماشا میکردیم رقمهای نزول رو و دوباره ورود میکردیم؟!:pensive_face::pensive_face::pensive_face:

سلام
کی وارد بشیم؟

داداش منی که پنج میلیون کلا پول دارم کمی از خاک این زمین صحرایی هم نمیتونم بخرم، تا آخر عمرم یک بدبخت بی پول در حسرت باقی میمونم، پس برای امثال مثله من هیچ فرقی نمیکنه در نهایت به هیچ جا نمیرسم

شما میدونید چه کیف پولی خوبه؟ من اتومیک دارم خوبه حک نمیشه ؟ امنه؟

عزیز دلم باس ماس نه ‌واس ماس

باشه …اما اسم خودت رو بزار تخیلگر