عاقل باشید و شبتون رو با استرس صبح نکنید. هرچی دارید رو تبدیل به ارز استیبل کنید و شبتونو صبح کنید تا بازار به ثبات برسه. استاد و پرفسوراشونم تو این بازه زمانی سکوت اختیار میکنن تا بازار از حالت ریسک به حالت منطقی دربیاد. من موندم چطوری خیلی قاطعانه میان تحلیل از خودشون ارائه میدن. ساعات مهمی رو بازار دیجیتال طی میکنه. شک نکنید تو این ساعات مهم یا باید اتفاق بد بیوفته یا خوب. پس به استرس و ریسک و سلامتی نمیارزه. هرچی که هستید چ ضرر چ خوب! هرچی هستید تبدیل کنید به تتر، انشالله بازار به ثبات رسید میریم واسه یه درامد منطقی از بازار ارز دیجیتال.
دوستان موافق لایک
دوستان مخالف دیس لایک
سلام منظورتون چیه که باید یه اتفاق بد یا خوب بیوفته بازار منتظر چه اتفاقیه مگه چی شده؟ منتظر دستور کی هستین؟
چه کسی قراره تصمیم گیری کنه؟
بنظر شما الان وقت خرید دات هست؟
ببین ابولفضل جان، یه قاعده روی بازار دیجیتال هست. هرجا که سرمایه هست قطعا یک سیاستی هم هست. تا ضرر نباشه سودم نیس. من و تویی که اینجا کامنت میزاریم واسه همدیگه از خیلی ها جلوتریم. اتفاق خوب بازار واسه ما ثبات بازار بعد از صعود یا سقوطه. بازار دیجیتال نمودارش مثه یه سکه هستش. وقتی میندازیش بالا میدونی با اون قدرت تا کجا میره ولی وقتی میاد پایین نمیدونی با چه سرعتی به کجا میرسه. کسی هست دست بندازه سکه رو بگیره یا نه (نهنگ های دیجیتال).
بازار دیجیتال نیاز به دستور کسی نداره. به نظرم مشورت با عقل داره. تصمیم گیرنده هم خودمون هستیم. گرچه من روی صحبتم تو کامنتم به تریدرها بود نه هولدرها.
پرسود باشید🌹
بستگی داره برای چی میخوای؟ برای هولد میخوای رو 17 دلار خرید بزن. برای ترید میخوای فعلا Dot رو خط موازی نیوفتاده. به اعتقادم ترید شک دار مثه روزه شک دار میمونه. پس نگیریم بهتره. اما برای هولد فوق العادس، هرچقدر هولد کنید کمه. با آرزوی توفیق. پرسود باشید❤