سلام دوستان وقت همگی بخیر
خوب تحلیل قبلی ک ارسال کردم امیدوارم بدرد دوستان خورده باشه،،، دوستان یه نکته خیلی خیلی نفسد خدمتتون عرض کنم
نگاه کنید دوستان اگر قراره منتظر باشید ک آلت سیزن بشه و حالا اتفاقات عجیب غریبی بیافته سخت در اشتباه هستید تو این بازار باید از مسیر لذت ببریم بیایید از اعضا گروه من سوال کنید بخدا یکنفر منتظر آلت سیزن نیست و تازه میگن امیدواریم اتفاق نیافته
چرا بنظرتون،، چون داریم از بازار نوسان میگیریم روزانه کلی ارز خوب هست ک نوسانات سنگین میده که محاله تو آلت سیزن این سودها اتفاق بیافته در ضمن ما هیچ زمان اهرم بالای ۵ نگرفتیم
و خداروشکر همیشه اعضا گروهم سودهای عالی داشتن،، پس اگر علمش دارید نوسانگیری کنید البته اصولی با مدیریت سرمایه و ارزهای انتخاب کنید ک اصلا روند بازار براشون مهم نیست
در مورد تحلیل جدید بازار همچنان تحلیل قبلیم اوکی هست و پابرجا میباشد
دوستان اینو بگم من کسیو دعوت ب اینکار بدون علم نمیکنم چون قطعا سرمایتون نابود میشه ولی اکر با علم اینکارو کنید روزانه با سرمایه ک ورود میزنیم هر پوزیشن تا آخر شب بالای ۲۵۰ درصد دارید و دنبال آلت سیزن نباشید حالا اگر خوب کار کردید با سودهای ک میکنید روزانه یه پله آلت های مستعد رشد خرید کنید ولی با سودهاتون اینجور همیشه جلو خواهید بود
یا حق
چیچی میزنی داداش؟
از موتوری جنس نگیر
اگه روزانه ۲۵۰درصد تو سود میکردی الان باید مولتی میلیاردر بودی
حرفه ای ترین تریدر ها هم نهایتش در ماه ۱۰درصد سود میکنن
تو که روزی ۲۵۰درصد سود میکنی اونم با لورج زیر ۵ بگو اینجا چکار داری الان؟
۲۵۰ درصد؟ ایول به تو
هرشب ۲۵۰درصد
یا هرروز
ایلان ماسک لونگ میندازه جلو تو