سوال در مورد gme و بازار آن

سوال هم دیسلایک داره ؟؟؟معمولا سوال رو باید جواب داد!!!کسی خبر نداره اون gmeبر بستر اتریوم ۱۳۰ میلیون دلار مارکت داره رتبش ۴۰۰ هست صعود زیادی کرده چیه؟کدوم اصله ؟

سلام ، بنظر این ارز اصلی هست چون این ارز 50k هولدر داره اون 9,5k دوما این ارز تو صرافی های خیلی معتبر تری لیست شده ولی اون تو چند تا صرافی سطح پایین لیست هست .

اینا درست ولی اینا از این نامردیا زیاد کردن که ارزیو ببرن بالا که آدم کمتری سود کنه بعدا که سود داد ۵۰ هزار که هیچ ۲۰۰ هزار هولدر هم پیدا میکنه اونکه ۹ هزار هولدر داره زیاد چیز مهمی نیست هولدر، آدم شک میکنه هر چیزی از اینا بعید نیست توئیتر هم ۲۵ هزار دنبال کننده داره باز بدون مشکل داره کار میکنه !!! سودشونو کردن لیست کردن تو صرافیای معتبر چن روز بیشتر طول نمیکشه …من نمیگم کدوم اصله ولی هر چیزی ممکنه اگر غیر اینه یکی بیاد تضمین‌ بده !!!

ممنون که به این دوست بیهودهِ گومون فهموندی…

چی بهم فهموند ؟بیهوده گو ؟اگر من بیهوده گو هستم و تو اطمینان صدرصد داری که این gmeاصله نه اون یکی میتونی ثایت کنی خیال همه رو راحت کنی ؟یا داری چیزی که دوس داری باشه رو میگی ؟

Gme بر بستر سولانا یک سال از لانچش میگذره ولی اون gme نه ماهه لانچ شده این خودش می‌تونه یه دلیل محکم بر اصل بودن بستر سولانا باشه ضمن اینکه لوگوی شرکت Gamestop دقیقا همین لوگو هست .