چرا خرید دوج اشتباهه؟

دوج به این دلایل خریدش اشتباهه
۱.هیچ توسعه برنامه ای نمیشه
۲.خود سازنده جکسون پالمر گفته این ارز فانه و ارزش سرمایه گذاری نداره و خودش هم با دوستاش برای فان اون ساختن چون دلیلی برای سرمایه گذاری مردم روی یک ارز دیجیتال نمیدیدند و این ارز ساختن و تعدادشم نامحدوده قیمتشم هر وقت بالا رفته حبابه که هر کی خریده پولش دور ریخته بعضی ها میگن به ما سود داده شاید در نوسانات سود ده باشه اما در دراز مدت و کلی ریسک بزرگیه برای سرمایه گذاری

دقيقا همينطور.فقط براي تريد و نوسان خوبه و ارزش سرمايه گزاري در بلند مدت نداره

آقا تو هم زدی تو این کار…یکی داشتیم به اسم آقای احمدی که زیاد داشت همه رو ترغیب میکرد که بفروشن ک رسواش کردم.تو هم چندمین بار هست داری این حرفارو میزنی، هر سری حرفتو یه مدل میچرخونی، اگه بده شما نخر، برو دست خدا، برو بیت کوین سرمایتو بزار…
دست از این کارت بردار دوست عزیز
بیت کوین با اون بلاک چین قوی الان مثل ابر بهار داره ریزش میکنه، یکی بیاد لایت کوین و بیت کوین کش و اتریوم رو جمع کنه…با کوچکترین ریزش بیت کوین ، ارزهای دیگه سقوط آزاد میکنن.دوج کوین الان قاعدتا باید کف روی ۰۰۶ یا ۰۰۴ میبود ولی این طور نشد و تو بازه ۰۰۸_۰۰۹ خیلی خیلی خوب مقاومت کرده و این خیلی در آینده امیدوارکننده هست،واقعیته، میدونم تو هدفت چیه!!!
شما اگر اطلاعاتی داری سعی کن با تحلیل تکنیکال حرف بزنی، و گرنه از رو باد شکم حرف زدن رو همه بلدیم.
در آخر…
دوستانی که علاقه به رمزارزها دارید و خیلی ها ممکنه تازه وارد این عرصه شده باشید سعی کنید معلومات خودتون رو با کتاب تحلیل تکنیکال از جان مورفی بالا ببرید.بسیار به دردتون میخوره

ده میلیون دوج مهر ماه خریدم الان شده بیست میلیون چرا اشتباهه عزیز من ب شایعه توجه نکن این ارز نصف پولشوییا انجام میده بخاطر تو چشم نبودنش یادته رسید ب اوجش میلیاردر دنیا تغییر کرد درسته مثل بیت سود دهی نداشته ولی حرفتو با اطمینان میزنی خیلیا میترسن تو ضرر میفروشن در اخر قبول دارم تجربه میگه ارز زیر رتبه بیست ریسک زیادی داره زیر رتبه ده ریسک کمتری دیدی سر ریپل چ بلایی اومد حتی ریسک کم هم بعضی وقتا جواب نمیده

اینطور نیست دوست عزیز جکسون برای انتقال وجه و انجام یکسری معاملات بین همکاران و دوستانشون این ارز و ساختن که بدلیل سرعت بالا در انتقال و تراکنش هاش رفته رفته مورد توجه قرار گرفت. حتما این ارز ارزششو داشته که تونسته در بین هزاران ارز دیجیتال که مثل قارچ سبز میشن سرشو بالا بگیره و در رتبه ای قابل قبول بشینه