اهمیت هدف گذاری در بازار

تا وقتی یه هدفگذاری واسه خروج از این بازار نداشته باشین، به خط پایان نمیرسین و مثل روح تو این چت و اون چت سرگردون می مونین!
بارها پایین رفتن و بالا رفتن ها رو می بینین و روزها و ماه و سال هاتون به پای این انتظار بدون هدف میگذره ..
منظور اینکه اگه مثلا ریپل رو ۴ یا ۵ دلار یا هرقیمتی که هدفتونه، رسید، دیگه تمام بکشین بیرون !
دیگه مهم نیست بعد از هدف چی میشه! پایین میره و بالا میره دیگه برات مهم نباشه ..تو گفتی برسه به۴ حله! ۴ شد، دیگه تموم ! دیگه منتظر ۴.۱ نباش!
اینو کلی میگم و فرقی نمیکنه چه ارزی داری.
قرار نیست تا ابد تو این چرخه تموم نشدنی اسیر بشی
قرار نیست به ۴ رسید و هدفتو تچ کردی طمع کنی ..
این مثال بود و هرکسی خودش تایین کننده و تصمیم گیرندس ..
یکی با ۴ اوکیه و یکی بالاتر یا پایین تر، فقط مهم اینکه هدف بزاری و وقتی بهش رسیدی از زندگی و پولت لذت ببری ..
کلا یه بار زندگی می‌کنیم و اگه تو خیابون یکی هوس نکنه بفرستمون اون دنیا،… این یه بار تهش ۶۰ یا ۷۰ سال که خیلیامون یا چهل یا نزدیک چهلیم ..
پس با برنامه ریزی پیش برین و نه رویایی فکر کنین و نه به خیلی کم قانع باشین ..
انشاالله تک تکمون اگه به صلاحمونه به خواسته هامون برسیم ..
حتی اونایی که دیس لایک میکنن!

آفرین من نیم اینه که پولم سه برابر بشه حالا روی ۲.۵خریدم بشه ۷دلار تمام

سلام ممنون بابت وقتی که گذاشتی دمت گرم که به فکری
واقعا خدارو شاکرم بابت.دوستانی مثل شما که هرکی به اندازه ای که از دستش میاد سعی میکنه راهنمایی و کمک کنه خدا انشالله دل هممونو شاد کنه همچنین دوستانی که زحمت میکشن

من اگه ۷دلار داشتم ایران نبودم که می رفتم افقانستان خوش می گذروندم.۰

سلام شانس
من خودم یکی از اهدافم این بود تا یه سنی بی وقفعه تلاش کنم و بعد از اینکه به اون جایگاه که میخواستم رسیدم دست از شهر بکشم و برم تو یه روستا یا یه جائی که از این دود و ترافیک و استرس دور باشم و ما بقی عمر رو تو هوای خوب و مکانی که دور از استرس و این حرفها باشه سپری کنم الان اگه اون چیزی که تو تهران دارم بفروشم میتونم یه زندگی و یه خونه خیلی خوب تو یه زمین بزرگ که میشه توش همه کار کرد از کشاورزی تا مرغ و گاو و گوسفند که فقط سر گرمت کنه داشته باشم ولی متاسفانه بچه ها که بزرگ میشن تر میزنن به تمام ارزو هات اینی که شما گفتید زندگی بدون هدف نمیشه درسته ولی الان شما بگو من چیکار کنم خسته از این همه راه که طی کردم و اینکه الان اصلا هیچ انگیزه ای ندارم چون اونی که میخواستم بچه ها تر زدن توش

سلام داداش
چون بچه آوردی و مسئولیت داری باید تا وقتی که از آب و آتیش در بیان حمایتشون کنی شما وقتی تصمیم می‌گیری بچه دار شی یعنی یه هدفی رو استارت کردی اونم که اونم به ثمر رسوندن میوه های زندگیته
انشاالله یکم دیگه صبر کن هدف اصلی رو که بچه ها باشن تموم کن بعد برو دنبال چیزی که دلت میخواد .
اینم بدون داداش که قرار نیست تا آخر عمر خودتو اسیرشون کنی و وقتی به حدی که بتونن خودشون از پس زندگیشون بر بیان رسیدن دیگه بزاری خودشون ادامه راهو بدن ..
مطمئن باش تا الان خیلی خوب پیش رفتی و کاری کردی که خیلیا توان برداشتن قدم اولشو هم نداشتن و ندارن
دلسرد نباش داداش با قدرت ادامه بده :+1:

قربونت داداش سلامت باشی..:heart:
آدم دلش میسوزه میبینه بعضی دوستان از ضررشون میگن و هدف اینکه شاید یه جمله تا حدودی کمکشون کنه که درست تصمیم بگیرن :+1:

انشاالله که میرسه :+1: