درود بر عزیزان بنده یه پیشنهاد دارم فکر کنیددببینید درست بود انجام بدید دوستان داخل این بازار تنوع ارز بسیار است و هر روز هم در حال افزایش است پیشنهاد بنده اینه از ارزهای با مارکت کوچک و حجم روزانه بالا استفاده بکنند نمیگم ارزهای با مارکت بالا و ردیف ۱ تا مثلا ۲۰ ارزهای بدی هستند عزیز جان مثلا دوج ارز بدی نیست هیچ چیزی برای گفتن در این بازار نداره فقط ایلان پشت این ارز هست ارزهای در این بازار دیدم که در ردههای خیلی پایین در زمینه مثلا متاورس و ان اف تی فعال هستند ولی صدای ازش نیست در حالی که این ارز آخر رشد و پتانسیل است در کل دوستان با این بازاری که داریم با آمدن پروژهای جدید با بلاکچین های خوب و سریع ارزهای رده بالای جدول فراموش خواهند شد تا ۱ سال پیش ارز رده ۱۱ جدول رو کسی شنیده بود الان اینجا هست فردا شاید هم بالاتر بره دوستان نظر بنده اینه به ارزهای با مارکت کوچک و با پروژهای قوی رو برای خرید انتخاب کنید ارزهای هست در این بازار آنقدر جداب هست که فعلا چراغ خاموش دارند میان روزی این ها ابزار وجود خواهند کرد تمام میکنم حرف خودم رو دنبال پیکان نرو بنز و پورش زیاد هست تو بازار حتما هم نباید معروف باشند موفق و پیروز باشید
دوست عزیز از اون ارزهای چراغ خاموش چندتا معرفی کن
چطوری پیدا کنیم
Iotx و enj و nct و people و dogs این چندتا رو داشته باش خیلی زیاد هستند
Iotx و enj و nct و people و dogs