تحلیل تکنیکال و دیدگاه های نزولی

تایم های فریم معتبر( روزانه، هفتگی و ماهانه ) کاملا ریزشی هستن

شکل کندل رو قطعا دیدین یک بدنه داره سایه بالا و سایه پایین

من خودم اهداف خیلی بالایی برای بیت کوین دارم ولی عزیز من چارت امسال بیت کوین مثل تمام چارت های سالانه دیگه باید سایه پایینش رو تشکیل بده که اون سایه پایینی حداقل ریزش تا ۷۰ الی ۷۵ هزار هست

منم میتونم دائم هر روز بیام بگم بازار صعودیه بازار رو به بالاس و توی هر ریزش فرار کنم مثل جناب بختیاری
یک بار دیدین از نزول حرف بزنه؟ تمام تحلیل هاش صعود تا ۱۰۸ صعود تا ۱۲۰
یک بار نشد بیاد بگه آقا تا ۹۱ میریزه تا ۷۰ میریزه
بازار که عزیز من دائم و بی وقفه صعودی نیست
برای من راحته هر روز بیام بگم بازار صعودیه و ۲۰۰ تا لایک بگیرم و کل کامنت مثبت بگیرم

باید حقایق رو گفت که باعث ضرر دیگران نشه چه اون حقیقت تلخ باشه چه شیرین

من هیچ بار نگفتم ارز هاتون بفروشید هزاران بار گفتم هولد کنید حتی اگر بیت توی چارت هدف ۵۰ هزار رو گرفته باشه تک هولدر باش در نهایت سودتو میکنی از بازار حتی تا ۵۰ هزارم بریزه بالاخره روزی قیمت ۲۰۰ هزار ۳۰۰ هزار رو میبینه اونجا قطعا سودی مهم نیست الان ضرر کردی یانه

ولی ی جایی هست تو پول اضافه داری میخوای مجدد خرید بزنی خب منطقی نیست سریعا ورود کنی وقتی میتونی در قیمت پایین تر بخری یا حداقل اگه بالاتر رفت یک ورود مطمئن تر داشته باشی

بیت کوین برای زدن سقف جدید باید و باید ۷۰ هزار رو ببینه اونجا به شدت فرصت مناسبی برای ورود جدید هست

چون در نهایت باید این قیمت رو ببینه از اینجا بخواد بره سمت ۷۰ با یک ریزش ۲۰ تا ۲۵ درصدی کارو جمع میکنه گپشم پر میکنه با خیال راحت میره تا هر قیمتی که خواست

ولی اگه بخواد از ۲۰۰ هزار از ۱۸۰ هزار بره سمت ۷۰ به یک ریزش ۶۰ تا ۷۰ درصدی نیاز داره که اصلا منطقی نیسدر شرایط فعلی که توسط دولت ها و سازمان ها استفاده میشه و ذخیره استراتژیک شده
پس قطعا میاد ۲۰ ، ۲۵ درصد ریزش رو انتخاب کنه تا ریزش های ۵۰ ، ۶۰ درصدی

قبل تحلیف ترامپ ۷۰ هزار دیده میشه ، موفق باشید

چیکار با آقای بختیاری داری؟بختیاری روند را درست گفت ،گفت تا ۱۰۸ میره بالا تا ۱۰۳ رفت ،گفت بر میگرده تا ۸۸ تا ۹۱ برگشت ،کار خودتو بکن ،قضاوت را بذار با دیگران

کف کف دید بیت کوین بقیه بچه بازیه مگر جنگ جهانی چیزی بشه

تبارک الله احسن الخالدین🙏

آدم بختیاری هستی آره اینقد طرفداره بختیاری نکن
بختیاری معلوم نیست با خودش چند چنده
چندماهه زیر نظرش دارم همش بر عکسه تحلیلاش

تا اینجای کار گل کاشتی💯

سلام خدمت دوست تحلیل گر عزیز از دویست نمیره برا ۷۰ ولی به نظر بنده برا یکباره شده ۱۰۰ میبینه بد اصلاح می کنه علتش هم اینه که بد ریزش اخیر الان پتانسیل خوبی جم کرده برا صعودتا این پتانسیلو تخلیه نکرده نمی تونه تا ۷۰ ۸۰ بریزه خودمونی گفتم همه بفهمن البته این از دیگاه و نظر شخصی خودمه لطفا برا خرید بیشتر تحقیق بشه و در صورت خرید پله کانی خرید بزنید پولتون چهار قسمت تقسیم کنید هر ۶ یا ۷ درصد ریزش یک قسمت از پو لتونی خرید بزنید دلو جانم ایرانی

تا ۷۰ بریزه دیگه بنظرم هیچ وقت بالا نمیاد و پر کردن گپش میمونه بعد از سقف زدن و انتهای هاوکینگ که اون موقع میاد پایین که گپشم پر کنه…من تحلیل گر نیستم و چیزی که به ذهنم میاد گفتم
اگه بیشتر از این بریزه برای کارتلای قدرت و ثروت جهان بد میشه.بنظرم بازار فقط انتظار ترامپ رو میکشه تا سوخت گیری کنه

دیسلایکو بگیر تا دفعه دیگه از کسی خدا نسازی

داداش روزی که بفهمی نه تو و نه بختیاری به سمت چپ ما هستین دیگه اینقدر اذیت نمیشی.

خب بحتیاری درست گفت دیگه
خودتم داری میگی تا ۱۰۸
رسید دیگه مشکلت چیه؟
شاید تا ۱۲۰ هم برسه
یادم یه صادقی نامی بود مثله تو هی میگفت میریزه میریزه هنوز نریخته😅
ولی بختیاری گفت تا ۱۰۸ میره و واقعا هم رفت…
دیگه قرار نیست اونجا وایسه که

بابا این یارو رو ولش کن اشتباه کرده و وجود هم نداره بیاد از مردم عذرخواهی کن یه مشت بچه مهد کودکی هم پیدا کرده براش استاد استاد می کنن تو معلومه کارت و تحلیلت درسته
رو ۷۷ گپ داره همه دنیا می دونن باید بره پر کنه برگرده با اینایی که هی از مامله این یارو می رند بالا کاری نداشته باش
اعصاب مونو خرد کردند این چندوقته

فقط حیف که اینجا پیام هام ثبت نمیشه وگرنه میدونستم چه جوابی بهت بدم

اگه قبل تحلیف ۷۰ نزد چی؟؟خیلی اعتماد به نفس داری

اگه از نزدیک میدیدمت از خجالتت در میومدم