ریپل و تثبیت جایگاه

دوستان برای خریدن ریپل باید پر انرژی باشید
اینکه دوستان میگن ریپل هزار دلار میشه من بهش کاری ندارم که آیا میشه یا نه
اما قطعا بعد بیت کوین و اتریوم رتبه سوم رو تثبیت خواهد کرد و نسبت کاراییش به سوالانا طبیعتا خب بیشتره
و شما خودتون نظر بدید ارزی که رتبه ی سوم رو داشته باشه چه قیمتی باید داشته من پایین ترینش رو ک بگم صد دلار رو حتما فتح خواهد کرد
وحالا توصیه انرژی دار برای خرید👈سعی کن با پولی ک لازم نداری هرزگاهی یه دونه ریپل بخری و نگی خب من یه دونه ریپل گذاشتم کنار خودتو تشویق کن برای خریدنش ک بعد بستن موفق پرونده سود خوبی میده با خودت بگو من امروز 100دلار گذاشتم کنار بعد حساب کن در پنج سال آینده اگرم خودت نباشی خانوادت با دلار پنصد هزار تومنی اونموقع چقد صاحب ثروت میشن

سوم چیه عمو
سوم واسه ریپل بچه بازیه
قبل قضیه دادگاهش چن سال دوم بوده
فقط روزشماری میکنم ک دادگاهش حل و فصل بشه
و به امید خدا برگرده ب جایگاه دوم
اونوقت می‌بینید ک ۲ دلار دست گرمیه واسه ریپل

عزیزم قیمت بر اساس رتبه تعیین نمیشه. ارزش بازار تقسیم بر سکه های در گردش قیمت و تعیین می‌کنه. یعنی باتوجه به تعداد سکه های در گردش ریپل رتبه دوم هم بشه قیمتش حدود ۸ دلار خواهد بود. یا حتی اگر با همین حجم کل مارکت رتبه اول هم بشه قیمت حدود ۳۰ دلار خواهد بود. لطفا آموزش هارو پیگیری کن اول که با چشم باز عمل کنی. تارگت ۲۰۲۵ حدود ۶ تا ۲۰ دلاره. تارگت سال ۲۰۳۰ ۱۵ تا ۳۰ دلار. موفق باشی

چیزی در مورد رتبه گفتی کاملا درسته .ولی در مورد تارگت اگر نگاه کنی سال‌های گذشته اکثر تارگتهایی که داده شده نادرست بود مثلا قیمت‌هایی که در مورد دوج گفته شده . اساسا به نظر من قیمت رو شرایط هست که تعیین میکنه و خیلی نباید درگیرش شد .الان در مورد ریپل این حجم از اخبار مثبت واقعا نزدیک ترین چیزی که به ذهن میرسه یه انفجار بزرگ شبیه مثلا اتفاقی هست که برای سولانا افتاد بگذریم از این که شرایط ریپل واقعا از سولانا به لحاظ جایگاه وکاربرد خیلی خیلی بهتره . من هرچی که میخرم به چشم یه پول از دست داده بهش نگاه میکنم . اصلا به این نوسان‌ها توجه نکنید این یه زمین بایر دور افتاده است که در آینده یه سیتی سنتر بزرگ میشه