سلام من تازه دو هفته وارد ارز دیجیتال شدم
پول آنچنانی هم ندارم بزارم نهایت 25 تومن منظورم میلیون بود برای یه عده این رقم یه شوخیه ولی برای من خیلیه چون با زحمت بدستش آوردم بقیه هم همینطور با زحمت دارن کار میکنن
وقتی نظرات یه سری از عزیزان میخونم توی ضرر های میلیاردی هستن ناراحت میشم
اما یه چیزیرو خوب میدونم مدیریت سرمایه اگر مدیریت سرما نکنی قطع به یقین محکوم به شکستی
مهم نیست چقدر تحلیلگر ماهری هستی مهم اینه بازار اجازه نمیده همه سود کنن بازارو شبیه یه خرسی نبین همه اومدن ازش یه مو بکنن ببرن نه اینطوری فکر نکن…
رمز آرامش روانتون فقط چند تا نکته ای هست که این زیر مینویسم امیدوارم برای داداش ها و خواهرای گلم مفید باشه
نکته اول:
اگه 10 میلیون اوردی توی این بازار لطفاً آرامش داشته باش و اینو بدون جا نموندی همونجا یه نفس عمیق بکش و بدون هنوز جا نموندی
بازار همیشه فرصت ورود میده
10 میلیونتو به چندین قسمت تقسیم کن و 70 درصد سرمایه رو نقد باش تا بتونی در صورت کندل منفی تو بازار دووم بیاری
نکته دوم : طمع نکن
نکته سوم: طمع نکن
آخرین نکته: طمع نکن
داداش تو دو هفته كه اومدي خوب راهنمايي ميكني
داداش فکر کنم تو تریدر بودی ولی همه پولاتا باخته بودی که الان چیزی نداری.مگر نه اطلاعات خوبی داری.ممنون که تجربیات تلختا در اختیار بقیه قرار میدی:rofl:![]()
تمام حرف های شما درست و این نکته را اضافه کنید که باید در یک ارز متعصب نباشید و سرمایهگذاری در یک ارز نداشته باشیم.
من پدر بزرگی داشتم که میگفت در یک زمین همشو گندم نکار یه قسمت جو وچیزا دیگه بکار خلاصه چند قسمت کن زمین را
واگه میخوای حیوان نگه داری مرغ وخروس وگاو وگوسفند نگه دارید
خلاصه اینکه اگه یکی ضرر داد دیگری جبران کنه.
اینها همه اثرات موثر پیکنیک لامصبه
عجب دنیایی این پیکنیک