من سعید هستم پیام بنده رو اسکرین بگیرید و داشته باشید
به هیچ وجه بیت زیر ۹۱ نخواهد آمد
بیت از دو روز دیگر الی نهایت سه روز دیگر استارت بشدت قوی صعودی خواهد داشت
تمام فاندامنتال های گذشته رو اندیکاتورها رو الگوریتم هارو ووووو...بریزید دور من دنبال لایک کسی نیستم و دنبال این نیستم وقت خودمو بیهوده صرف کنم فقط یه جمله میگم اونهای که نگه داشتن دست به هیچی نزنند و فکر نکنند بفروشن پایین تر بخرن این اشتباه رو نکنید …103 هزار میبینمتون …پیام منو به یاد و خاطره خودتون بسپارید …با احترام به همه دوستانی که گفتن ریزش میکنه و غیره …مطمعن باشید اینجا همه دلسوزن و کسی بد کسی رو نمیخاد …اگر حرفی زده شده بابت کمک به شما دوستان عزیزه …برادر بنده در خود سنای ussمشغول هستند و اطلاعاتی که دارم از خود ایشونه …موفق باشید و پایدار..
امروز از جای بی ربط به کربپتو عصبانی و ناراحت بودم .برنامه رو باز کردم کامنت شما رو دیدم .بلند و بلند قهه قهه کنان به خنده ام آوردید ممنون دوست عزیز از جوک 2025 شما.![]()
![]()
![]()
سعید ۳ روز دیگ میام خدات داده نباشی😂
منم سعید هستم و احتمال میدم نقدینگی های حوالی 93 رو جمع کنه و ی بالا بزنه
داداش بعد 103 هزار چی میشه؟
منم یاسر هستم و طبق تجربه از سال های قبل خدمتتون عرض میکنم این بازار یه روانشناسی خاصی داره ، با سیگنال و خبرو اینا هم جابجا نمیشه برای اطمینان خاطر یه برادر دارم تو خود کنگره یو اس اس هست اونم تائید میکنه
یعنی باید بدون تحلیل و بررسی ترند و اخبار مرتبط…با الهامی که به شما شده تصمیم بگیریم …ممکنه یه موقع حرف شما درست بشه ولی دلیل بر این نیست کسی بدون تحقیق معامله کنه