سلام کمی تفکر فقط بخون من از سال 98 تو این بازارم فقط کامنت میخونم نظر نمیدم امید نمیدم
سال 1400 بیت رسید. به 68 هزار 14 ماه طول کشید تا برسه به 16 هزار بعد به مدت تایم صعودی 3الی 6 ماه سقفشو زد یعنی شما 3سال طول کشیده پول خودتون برگرده یعنی میخوام بگم تو این 3 سال نمیتونستی بیشتر با دولت کار کنی ؟؟
من قبل سقوط بیت به ۱۶ هزار ۲ تا بیت خریدم روی ۴۶ هزار
یکیشو روی ۲۰ هزار فروختم یعنی ۶۷ درصد ضرر
یکیشو نگه داشتم
باورت نمیشه خاک خریده بودم بیشتر سود میکردم اون پولی که دادم اون سال الان شاید زیاد باشه ولی من هر جوری حساب میکنم ضرر کردم چون میدونستم با پولم تو این چند سال بیشتر کار کنم
ختم کلام سرمایه ای لازم نداری بیار و اینو مطمعن باش با پولت بیشتر کار میکنی
از سال ۹۸ تو این بازاری هنوز نمیدونی باید پایین بخری بالا بفروشی؟ منم اوایل ورودم به این بازار کلی ضرر کردم .چون گیج بودم ولی هیچ وقت نیومدم بگم این بازار کلاه برداریه یا به درد نمیخوره. ۵۵ میلیونم شد ۲۰ میلیون ولی همون ۲۰ میلیونم شد ۲۰۰ میلیون . چندتا تجربه کسب کردم اینکه جایی که ترس داره همه ناامیدن اقدام کنم بخرم جایی که مثه الان همه سرخوشن و حرف از اصلاح بزنی دیسلایکت میکنن بفروشم. به هرحال تو بازار مالی هرچقدرم باشی بازم امکان خطا و اشتباه هست ولی تجربه بهترین درس رو بهت میده.
ديگه بازار همينه قرار نيست همه سود كنن ولي الان شرايط تغيير كرده با حمايت ترامپ ايلان و
داداش از زمانی که بیت اسپاد گرفته و دارایی شده الگوریتم اون تعقیر کرده و از دست مافیا بیرون اومده برای همین شرکتهای بزرگ تو هر قیمتی خریدن الان در جهان رقابت سختی برای بیت هست از تایلند ..نپال…وخیلی کشورها دارن ماین میکنن که عقب نیفتن آینده دنیا بیت کوین هست و بس بقیه ارزها غیر از ۵۰ تا اول گیمینگ هستن و هیچ کاربردی ندارن و به تدریج از بین خواهند رفت