پیش بینی سقف جدید بیت کوین

وقتی بیت کوین ی کله از ۱۶ هزار تا ۷۳ هزار رفت و سقفشو زد ی مدت دائم از ۶۰ تا ۷۰ در نوسان بود

اونجا هم من و ی عده دیگه میگفتیم بیت کوین تا ۴۵ الی ۵۰ باید بریزه تا بتونه سقف بزنه

ولی خیلی ها قبول نمیکردن دقیق مثل الان
که در نهایت هم یک روز همه رو غافلگیر کرد و تا حدود ۴۸ هزار ، ۴۹ هزار ریخت و اومد ی کله رفت سقف جدید زد 108k
و دوباره در نوسان بین ۹۰ تا ۱۰۰ قرار داره و بازم دوباره قبل تحلیف ترامپ همرو غافلگیر میکنه و یک شدو تا ۷۰ میزنه

اصلا تکنیکال رو وللش بیا یک معادله حل کنیم

سقف قبلی: 73k اصلاح ۳۳ درصد :backhand_index_pointing_left: 49k
سقف فعلی: 108k اصلاح ۳۳ درصدی :backhand_index_pointing_left: 72k
سقف جدید ( پیش بینی ) : ۱۸۰ الی ۲۰۰ هزار ( حداکثر تا ۳۰۰ هزار هم طبق الگویه فنجان میتونه رشد کنه ) ولی بعد اصلاح گفته شده

اونموقع رو من یادم هست،فقط مسئله اینکه، این اکانت شما(p) اون زمان نبود!!!
البته این اواخر از مدل تکلمت،شک کردم که میشناسمت، (خدابیامرز تکنیکال هم گیر میداد میگفت ۳۲،،!!! البته با عرض معذرت از مژگان خانم و اکانتهای دیگشون،،)
والا خداوکیلی اون زمان هیچکدومتون اینجا نبودید،نه شما نه بختیاری،
اگر بودید با اکانتهای دیگه ایی بودید،
الان هم نیازی نیست که هی پا بکوبی که بگی چی میشه!!
یکبار گفتی،کافیه، بخدا نفر جدیدی وارد نشده که بخوای به اونم بگی،دیگران هم که خبر دار شدند،
هربار صفحه رو باز میکنم،امکان نداره پیامی با همین مضمون تکراری رو نبینم، حالا ما هی هیچی نمیگیم،شما آینده رو درو کردی ایندفعه برگشتی گذشته رو شخم میزنی،گذشته ایی که خودت درش وجود نداشتی،

کجا بیت از۱۶ تا۷۳ رفت نابغه اگه مابودیم که دیدیم تا نزدیک ۶۹ رفت،درمورد این بچه مدرسه ایها که تحلیل بختیاری رو مسخره میکنن اولا باید مثل شمازیادباشه که فرصتی برای بقیه ایجادبشه دوم تحلیل کدوم یکی ازجمله همین pدرست دراومده ،اون روزی که بختیاری تحلیل کردبا شوروهیجان فکر کارشکنی واتفاقات غیرمنتظره رونمیکرد حالا یه مدت عقب افتاد ولی مطمئن باشید اتفاق میفته فقط فکرکنید پاول نمیگفت بیت نمیخریم یا خبرنگارنمیپرسید

بله طبق ترند و روند سال ها قبل کاملا درست هست ولی متاسفانه پارامترهای دیگری هم دخیل هست که ممکن روند رو تغییر بده مثل جنگ ها یا مجوزها یا حتی تعیین رئیس جمهور ها…بهر حال ممنون بابت مطلب شما

به خدا قسم فعلا روی 70 نمیاد قسم خوردم

این تحلیل ها آب دوغ خیاری هستش، مارکت دلایل زیادی برای افت و صعود داره،که ماها تو خواب هم نمیبینم این دلایل رو