انتقاد از رفتار Yes

سلام دوستان
بنده خدای به نام کاربری Yes من تمام پیامهای ایشون رو نگاه کردم اکثرا دنبال توهین و بی احترامی به دیگران هستن …نمیدونم چرا و برای چه این همه عقده و نفرت به دیگر انسانها و هموطنهای خود دارند و در ضمن نمیدانم شخص محترم ادم کم سن و سالی هستن یا خیر امیدوارم که متوجه بشن که ما همه هموطنیم و درست نیست با این همه خشم و نفرت به هم دیگر داشته باشیم و برخورد کنیم با تشکر از پلتفرم ارز دیجیتال

دقیقا داری درست میگی آدم بی فهم و شعوری تشریف داره

اسمشم هر دفعه عوض میکنه قبلا طاری بود کافیه بگی کاردانو بالا چشمش ابروست شروع میکنه توهین کردن

من با حرف های یس موافقم و ایشان بی احترامی نکرده اتد

شیر مادرت حلالت

اون شخص محترم من هستم آره چون حق با منه. چون خسته شدم از بسکی آه و ناله شنیدم. از بسکی بیسوادی دیدم واز یک سال پیش که آدا ۲۲ تا ۳۳ سنت بود تنها و تنها و تنها کسیگه میگفت اقا بخرید بخرید ولی همین شماها بودید که کامنت های اون یارو دد شت رو‌لایک می‌کردید که می‌گفت تا عید ۵۵ سنتو نمی‌بینه. یادتون میاد؟ حالا من به فکر هموطنان هستم یا تمام شماهایی که تا دو‌ماه پیش آه و ناله می‌کردید یا حرفای اون دد شت رو تایید میکردید حالا تا ادا ۴ برابر شد یهو از اون ور افتادید.
یادتون نره حرفای خودتونو

به به اقای دد شتو ببینید واااای اینووووو :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:
اقا چی شد ۵۴ سنت. بگو دیگه.
چرا نمیگی :joy::joy::joy:

جوابتو کامل دادم ولی طبق معمول تایید نشد

رفتم کامنتهای yas رو خوندم به کسی توهین نکرده ، بارها از کلمه بیسواد استفاده کرده . حالا شما چرا به خودت گرفتی و اومدی علیه این فرد چنین ادعایی کردی ، که اتفاقا خیلی مسئولانه و دلسوزانه کامنت گذاشته